Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Finansieret af vores skattepenge forfalskes jødernes historie i Israel

Den palæstinensiske lektor i statsvidenskab Riyadh Al-Aileh siger, at jøderne ikke har nogen historisk forbindelse til Israel. (Foto: PMW)
Både de palæstinensiske myndigheder (PA) og akademikere spreder alvorlig forfalskning af historien.

De Palæstinensiske Myndigheders (PA) politik er rutinemæssigt at benægte jødisk historie og tilknytning til Israels land. “Der har aldrig været jøder her før,” siger PA, “før de kom og ‘besatte’ Palæstina i 1948.”

Organisationen Palestinian Media Watch (PMW) har dokumenteret, at PA gentagne gange afviser ægtheden af de mange arkæologiske udgravninger og ikke-bibelske kilder, som vidner om flere tusind år med jødisk tilstedeværelse.

På sin hjemmeside har PMW offentliggjort tre nylige eksempler på den palæstinensiske benægtelse af jødisk tilstedeværelse og historie. Eksemplerne viser, at palæstinensiske akademikere også har adopteret og gentaget historieforfalskningerne.

Riyadh Al-Aileh, en palæstinensisk lektor i statsvidenskab ved Al-Azhar Universitet har udtalt at jøder først kom som “indtrængere for 70 år siden.”

Jøderne hævder, at de var i Palæstina for 2000 år siden. Hvis vi ser på historien, vil vi se, at de ikke har været i Palæstina før, men at de kom som indtrængenere for mindre end 70 år siden. I løbet af disse 70 år har de været indtrængende som hyksos, byzantinere, persere og [britisk] kolonialisme. Det kanaanitisk-palæstinensiske folk er lykkedes med at besejre disse indtrængenere og fortsat [bo] i dette land.

PA’s officielle tv-kanal, The Supreme Authority, 6. november 2019


En der gentager denne påstand, er Abir Zayyad, arkæolog og medlem af Fatahs Jerusalem-filial, der fejlagtigt hævder, at der ikke er “nogen arkæologiske beviser” for, at jøder tidligere boede i Palæstina:

Vi har ingen arkæologiske beviser for tilstedeværelsen af Israels børn i Palæstina i denne historiske periode for 3000 år siden, hverken i Jerusalem eller andre steder i Palæstina.

PAs officielle tv-kanal, Jerusalem: The Scent of History, 7. november 2019


Den palæstinensiske forfatter Haidar Massad har også gentaget PAs løgn om, at “Israels børn aldrig har været i Palæstina.”Jeg skrev en roman ved navn The Palace, som blev udgivet i 2019. Denne roman handler om forfalskning af den historiske geografi af zionistisk og talmudisk [dvs. Jødisk] fortælling. Læserne kan slå fast, at i dette land, Palæstina, der altid har været arabisk – har Israels børn aldrig været.

PA’s officielle tv-kanal, Palestine This Morning, 6. oktober 2019


På trods af det faktum, at stadig nye arkæologiske steder afslører den mangeårige jødiske historie og forbindelse til området, fortsætter PA sin forfalskning af historien. For nylig dokumenterede PMW, at den palæstinensiske kulturminister fortalte palæstinensere, at “der ikke er noget i historien, der beviser denne tilstedeværelse. De har ikke fundet en eneste sten.”


Så længe Norge og Danmark yder generel budgetstøtte til de palæstinensiske myndigheder, vil norske og danske skattebetalere hjælpe med at finansiere denne organiserede forfalskning.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem