Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nazistisk-islamisme prædikes i moskeerne i Gaza

Hamad al-Regeb taler i Al-Abrar moskéen i Rafah i Hamas-kontrolleret Gaza, 7. april 2023. (Foto: Skærmdump via Memri)
Palæstinensisk Hamas-sheik støtter masseudryddelse af jøder.

Den 7. april talte Hamad al-Regeb i Al-Abrar moskéen i Rafah i Gaza. I et klip oversat og delt af Middle East Media Research Instutte (MEMRI) på Twitter, gengives uddrag af sheikens prædiken i moskeen:


«Vi ser horden af ​​udlændinge, brødrene til aber og grise, sprede korruption, uretfærdighed og ondskab [ved al-Aqsa-moskeen]. (…)

Ifølge traditionen dræbte de [jøderne] 80 af de israelitiske profeter på én time ved højlys dag, og de lukkede ikke engang deres markeder. (…)

[Allah] forvandlede dem til urene, grimme dyr som aber og grise på grund af den uretfærdighed og ondskab, de havde bragt med sig. (…)

Hvordan kan vi besejre fjenden? Desværre er der nogle kære prædikanter i forskellige dele af verden, som ikke forstår, hvad det betyder for os at slå fjenden. Kan vi besejre fjenden med åndelig og religiøs uddannelse? Kan vi slå fjenden bare ved at bede i moskeen? (…)

Vi vil slå fjenden med våben, kære venner. Vi vil slå fjenden med frygt og rædsel. Vi vil slå fjenden ved at træne mænd. Alle palæstinensere og muslimer skal forberede sig. De skal forberede sig på en dag, hvor de vil besvare et opkald om at gribe til våben. (…)

Vi vil være ligeglade med prisen, uanset hvor høj den er. Forsøger de at skræmme os med drab? Hvad kunne smage bedre end martyrdøden? Hvad kan være smukkere end at afslutte dit liv ved at dø for Allahs sag? (…)

Napoleon Bonaparte kæmpede og ødelagde mange lande, men I skal alle huske hans berømte ord: «Mit håb blev knust på dine vægge, Akko.» Så kom briterne, men de var her ikke længe, ​​og i dag er det jødernes tur. (…)

Åh Allah, bring udryddelse over jøderne. Åh Allah, bring udryddelse over jøderne. Lam dem, ødelæg deres tilstand, riv dem i stykker, lad dem smage en frygtelig straf. Åh, Allah, lad os komme til jødernes hals. Åh, Allah, lad os komme til jødernes hals. (…)

Åh Allah, bring udslettelse over de vantro, ateisterne og polyteisterne. Tæl dem, og dræb dem én efter én, og lad ikke en eneste være i live.»

Ifølge MEMRI som overvåger tv og sociale medier i Mellemøsten, er al-Regeb sheik og tilknyttet den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007.

Se klip fra prædiken her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem