Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Abbas: – Kristne og muslimer «kæmper sammen mod deres fjende»

Mahmoud Abbas, PA TV 17. januar 2022. (Skærmdump, PMW/ YouTube)
- Vi vil blive her i landet altid, angriberne [jøderne] hører ikke hjemme i Jerusalem eller noget sted her, siger PA-præsident Mahmoud Abbas.

Den 17. januar holdt de palæstinensiske myndigheders (PA) præsident Mahmoud Abbas møte med den græsk-ortodokse patriark Theophilos III. I den forbindelse kom Abbas med en udtalelse på PA’s officielle tv-station. «Vi ved at det vigtigste zionistiske mål er at tømme landet for kristne og muslimer. De [jøderne] vil ikke have der lever andre her end dem. De kristne før muslimerne, fordi de kristne var her i landet før muslimerne… De kristne er muslimenes brødre. De fester sammen, de lider sammen, lever sammen, arbejder sammen og kæmper sammen mod deres fælles fjende, fordi de har været ejerne af landet så længe det har eksisteret… Vi vil blive her i landet altid, angriberne [jøderne] hører ikke hjemme i Jerusalem eller noget sted her, sagde Abbas. Palestinian Media Watch (PMW) har oversat og publiceret klippet fra PA TV. PA-ledere benægter igen og igen jødernes historiske tilknytning til Jerusalem og landet Israel. Drømmen om en fremtid uden Israel – uden en jødisk stat i området – dyrkes i de palæstinensiske skoler, i kulturlivet og i de officielle PA medier. Alt sammen med støtte fra PA’s donor lande som årligt sender mange milliarder skattekroner til PA. Det gælder også danske og norske skatteydere. Læs her hvordan PA misbruger dansk bistand.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!