Her ses checken til den anonmye vinder på over 153 millioner kroner. (Foto: Mifal HaPais)

Så kan man ikke blive mere heldig!

Israelsk mand spillede lotto for første gang og vandt den største præmie i landets historie.

En israelsk mand i 30-erne er en meget heldig mand. Den 5. feb vandt han over 153 millioner kroner (svarende til 80 millioner shekel) i det israelske lotteri – det er den højeste præmie i landets historie. Manden fortæller at han aldrig har spillet på lotteriet før.

– Jeg så en reklame om den høje præmie og besluttede at det måtte jeg prøve. Da jeg så vindertallene, vidste jeg med det samme at de så bekendte ud. Jeg fik en følelse som jeg ikke kan forklare, fortæller manden til det israelske lotteri Mifal HaPais.

Efter manden indså at han havde vundet den største præmie i Israels historie, vækkede han sin kone for at fortælle hende om den utrolige nyhed.

– Jeg vækkede min kon ved at hviske i hendes øre at jeg vist havde vundet i lotteriet, fortæller manden og tilføjer at hverken han eller hans kone kunne sove oven på den nyhed. Adrenalinen pumpede. Næste da gik manden på arbejde som han plejede – familiens liv vil ikke blive ændret dramatisk.

– Vi mangler ikke noget. Jeg kan forsørge min familie med min indkomst og vi er glade for det vi har. Men der er altid plads til forbedringer og en ting er sikkert, vi vil sikre vores børns og vores families fremtid, fortæller den glade lottovinder.

Gambling er for det meste forbudt i Israel, med undtagelse af nationale lotterier som Mifal HaPais og The Israeli Sports Betting Council.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp