1 ud af 7 frygter at miste deres hjem

Økonomisk usikkerhed i Israel efter Corona-pandemien.

Politi og sundhedspersonale uden for Sheba Hospital i Tel Aviv onsdag den 13. maj. (Foto: Magen David Adom)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Mange israelere har de seneste år haft store udfordringer med høje leveomkostninger, både boligpriser og mange dagligvarer har været relativt høje i forhold til indtægtsniveauet. Som et resultat af Corona-pandemien og tiltag for at undgå smittespredning er arbejdsløsheden nu rekordhøj, og mange frygter for deres økonomiske fremtid.

1 ud af 7 israelere (14,1 procent) frygter at miste deres hjem og 46,5 frygter at de ikke kan dække deres faste udgifter, viser en måling fra det Statistiske centrale bureau. 14,1 procent af israelerne oplyser at de eller en anden person i husstanden har reduceret deres madindtag eller antallet af måltider på grund af frygt for den økonomiske situation. 66,9 procent af de som oplyser at de spiser mindre siger det er fordi de ikke har nok penge til mad.

Når det gælder håb for fremtiden er der en vis forbedring i målingerne fra marts til april. I marts troede 27,3 procent at deres økonomiske situation kommer til at blive værre om 12 måneder, i april var procentandelen faldet til 18,3 procent.

Læs flere MIFF artikler om økonomisk-krise i Israel som følge af Corona her.

Tidligere artikelShani Shavit fortæller om sit arbejde med børnefamilier og dansk pædagogik via Zoom 27. maj
Næste artikelStort studie: En ud af fem i England tror Corona er en jødisk konspiration
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)