Over 450.000 nye ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse i marts

Mange israelere mister deres job som følge af Corona-krisen.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Israels arbejdsformidlinger har i løbet af ​​marts måned modtaget mere end 450.000 ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse som en konsekvens af Corona-krisen, skriver i24News.

Der modtages registreringer fra 6.000 nye arbejdsløse i timen. På søndag vil arbejdsformidlinger påbegynde overførelse af 100.000 ansøgninger til Bituah Leumi (social sikring) pr dag, så ansøgerne kan få deres arbejdsløshedsunderstøttelse.

Den associerede generaldirektør i Israels sundhedsministerium, Itamar Grotto fortalte fredag til Ynet at “vi forventer der vil ske en stigning i antal smittede”. I skrivende stund ligger antallet af smittede i Israel på 705.

-I Italien er antallet af døde som følge af Corona steget drastisk. Vi prøver at forhindre det samme sker her og jeg tror ​​at vi kan undgå det hvis offentligheden samarbejder med os, siger Grotto.

-Jeg siger ikke at vi helt kan stoppe spredningen og vi forventer at få mange patienter og alvorlige tilfælde og desværre også dødsfald, men så længe vi opretholder vores politikker – vil antallet af tilfælde falde, siger Grotto.

Læs mere om Israels drastiske initiativer for at holde smittespredningen nede her.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIDF har afværget terrorangreb planlagt af Hizbollah og syriske tropper
Næste artikelIransk stor-ayatollah nægter at have godkendt brug af israelsk Corona-vaccine
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise