Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Over 450.000 nye ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse i marts

Mange israelere mister deres job som følge af Corona-krisen.

Israels arbejdsformidlinger har i løbet af ​​marts måned modtaget mere end 450.000 ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse som en konsekvens af Corona-krisen, skriver i24News.

Der modtages registreringer fra 6.000 nye arbejdsløse i timen. På søndag vil arbejdsformidlinger påbegynde overførelse af 100.000 ansøgninger til Bituah Leumi (social sikring) pr dag, så ansøgerne kan få deres arbejdsløshedsunderstøttelse.

Den associerede generaldirektør i Israels sundhedsministerium, Itamar Grotto fortalte fredag til Ynet at “vi forventer der vil ske en stigning i antal smittede”. I skrivende stund ligger antallet af smittede i Israel på 705.

-I Italien er antallet af døde som følge af Corona steget drastisk. Vi prøver at forhindre det samme sker her og jeg tror ​​at vi kan undgå det hvis offentligheden samarbejder med os, siger Grotto.

-Jeg siger ikke at vi helt kan stoppe spredningen og vi forventer at få mange patienter og alvorlige tilfælde og desværre også dødsfald, men så længe vi opretholder vores politikker – vil antallet af tilfælde falde, siger Grotto.

Læs mere om Israels drastiske initiativer for at holde smittespredningen nede her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem