Velkommen til Israelkonferencen 2021 på Scandic Fornebu!

  Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 4. -6. juni 2021!
  Israelkonferencen 2021 afholdes på Scandic Fornebu. (Foto: Scandic Fornebu)  Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

  Kort utilgængelig
  fredag 4. juni 2021 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  Sæt allerede nu kryds i kalenderen til MIFF’s Israelkonference 2021. Den 4.-6. juni er vi tilbage på det flotte hotel hvor vi holdt jubilæumweekend i 2018.

  Israelkonferencen er MIFF’s hovedkonference, med spændende foredrag, debatter og andet. MIFFs generalforsamling afholdes også i løbet af weekenden.

  Kom med og mød Israel-venner fra hele Norge – alle danske MIFF medlemmer er meget velkomne. Det er en unik mulighed for at træffe ligesindede til både fagligt og socialt samvær.

  Mere information om programmet følger – afsæt allerede nu weekenden til årets store begivenhed i MIFF!

  Her er mere information om hotellet fra deres hjemmeside:

  Her er du tæt på naturen med aktiviteter for alle. Flot natur og aktiviteter lige udenfor døren med strande, vandrestier, windsurfing og golf.

  Scandic Fornebus konferencefaciliteter er på over 1100 m2 og har en kapacitet på op til 1350 personer. Vores restaurant har flot udsigt over Oslofjorden med stor terrasse og ude servering om sommeren. I restauranten serverer vi vores store frokostbuffet, frokost og middag. Der er også mulighed for banketmiddage og andre private arrangementer. I vores rummelige lobbybar kan du slappe af med en kaffe eller andet godt.

  Scandic Fornebu har 180 graders udsigt over Oslofjorden. Hotellet ligger tæt på Telenor Arena, og efter koncert eller arrangement her, er det skønt at kunne spadsere tilbage til hotellet. Bygdøy ligger 10 minutter fra hotellet med bil, og her finder du blandt andet Polarskibet Fram, Vikingeskibmuseet, Norsk Folkemuseum og Søfartsmuseet. Hotellet ligger 45 minutter med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen og den populære forlystelsespark TusenFryd. Du er også blot få minutter fra Fornebu S Shoppingcenter, 10 minutter fra Oslo centrum og 15 minutter fra shopping i Norges største handelscenter, Sandvika Storcenter.

  Adgang til hotellet med offentlig transport

  Fra lufthavnen: Tag toget til: Lysaker og herefter Bus 31 til: Snarøya/Fornebu. Stå af ved: IT Fornebu

  Fra Oslo St.: Bus 31 til Snarøya/Fornebu Stå af ved: IT Fornebu

  Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
  Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
  Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
  Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


  Ingen indlæg at vise