Shani Shavit fortæller om sit arbejde med børnefamilier og dansk pædagogik via Zoom 27 maj

  Hør mere om Shanis spændende arbejde onsdag den 27 maj, kl. 18-19 via Zoom.
  Shani Shavit. (Foto: Facebook)
  Kort utilgængelig
  onsdag 27. maj 2020 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  Onsdag den 27. maj kl. 18-19 får betalende medlemmer enestående mulighed for at høre mere om Shani Shavits spændende arbejde med børnefamilier i Israel og dansk pædagogik.

  Shani er israelsk-dansk, hun er født og opvokset i Israel og har stærke bånd til danmark.

  Shani har desuden boet ca. 11/2 år i Danmark som voksen.

  Shani arbejder med pædagogik og uddannelse i Israel. Via sit arbejde ønsker hun at påvirke den israelske tilgang til uddannelse, pædagogik og forælderskab ved hjælp af den danske tilgang til pædagogik i eksempelvis vuggestuer og børnehaver.

  Ved Zoom-mødet vil du også få mulighed for at stille spørgsmål.

  Her er link til mødet via Zoom:
  https://us02web.zoom.us/j/89970890665?status=success

  Vi glæder os til at byde dig velkommen!

  Tidligere artikelEinat Wilf og Adi Schwartz i Zoom-møde: Krigen for at vende tilbage
  Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

  I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

  Avatar
  Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.