New Outlook gennem 40 år

  ""Vi er en dansk-jødisk fredsbevægelse, der ud fra en dyb bekymring for bevarelsen af staten Israels eksistens og jødedommens humanistisketiske værdier ..."
  Hans Goldstein - New Outlook
  Hans Goldstein - New Outlook
  Indlæser kort...
  torsdag 7. juni 2018 kl. 16:00
  København
  Gateadresse: Krystalgade 12
  Navn på lokalet: Det Jødiske Samfund i Danmark

  “Vi er en dansk-jødisk fredsbevægelse, der ud fra en dyb bekymring for bevarelsen af staten Israels eksistens og jødedommens humanistisketiske værdier går ind for: national selvbestemmelse for jøder og palæstinensere, to stater i fredelig sameksistens, overholdelse af internationale menneskerettigheds- konventioner, at Israel lever op til landets uafhængighedserklæring, og at konflikter søges løst gennem dialog, forhandling og ikke-voldelige metoder.

  “Gennem 40 år har vore hjerter banket, ofte i smertelig takt. Vi oplyser og diskuterer, afholder Krystalnatarrangementer og udgiver bladet Udsyn. Æresmedlemmer: Bent Melchior, Herbert Pundik, Hans Goldstein, Hanne Foighel og Anders Jerichow.”

  New Outlook blev stiftet i 1978 og beskæftiger sig især med Israel-Palæstina-problematikken, den aktuelle israelske samfundsdebat, dansk-jødiske forhold, racisme, menneskerettigheder, jødisk kultur og historie. New Outlook udgiver tidskriftet Udsyn, hvis indhold handler om jødisk liv, Israel og Mellemøsten. Hjemmesiden

  Mødet foregår på biblioteket, 2. sal

  Præsentationen gives af Hans Goldstein m.fl. Foredraget er een af de begivenheder ved Den Jødiske Kulturfestival, som MIFF Danmark synes har særlig relevans for aktive, handlingsorienterede Israel-venner.