Mød Israels ambassadør i Danmark via Zoom 26. august

  Onsdag den 26. august kl. 18 har du enestående mulighed for at møde ambassadør Benny Dagan.
  Israels ambassadør i Danmark Benny Dagan (Foto: Privat)
  Kort utilgængelig
  onsdag 26. august 2020 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

   

  Det er med stor glæde MIFF inviterer MIFF-medlemmer og Israel-venner til Zoom-møde (onsdag 26. august kl. 18) med Israels ambassadør i Danmark Benny Dagan.

  Under mødet vil ambassadøren fortælle om forbindelserne mellem Israel og Danmark, ambassadens udfordringer under Corona-krisen, Corona-krisens indflydelse på det der sker i Mellemøsten og Israels muligheder i lyset af den nye situation.

  Det vil naturligvis være muligt at stille spørgsmål til ambassadøren.

  Her er link til Zoom-mødet: https://miff-no.zoom.us/j/85091270609.

  Klik her hvis du har behov for hjælp til at bruge Zoom.

  Vi glæder os til at byde jer velkommen!

  Tidligere artikelVelkommen til Israelkonferencen 2021 på Scandic Fornebu!
  Næste artikelZoommøde med israelsk topofficer: Hvorfor hævde israelsk suverænitet i Jordandalen og Judæa og Samaria?
  Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

  I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

  Avatar
  Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.