Mindedag for jødiske flygtninge 2021 – norske jøder fortæller om deres rødder i arabiske lande

  Den 30. november inviterer MIFF Norge, MIFF Oslo og Hjelp Jødene Hjem (HJH) for fjerde gang til mindedag for jødiske flygtninge fra arabiske og muslimske lande.
  Med Israel for fred (MIFF) er stolt over at kunne markere mindedagen for jødiske flygtninge fra arabiske lande for fjerde gang. (Foto: MIFF)
  Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).
  Kort utilgængelig
  tirsdag 30. november 2021 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  Vi er stolte over fjerde år i træk at kunne markere mindedagen for jødiske flygtninge fra arabiske lande i MIFF.

  I år arrangeres mindedagen i samarbejde mellem Med Israel for fred (MIFF), lokalforeningen MIFF Oslo og Hjelp Jødene Hjem (HJH), den 30. november kl. 18 i Litteraturhuset i Oslo.

  Arrangementet streames også live via Zoom – klik HER for Zoom-link. Se hvordan du bruger Zoom HER.

  I år fokuserer vi på de norske jøders unikke historie – Ronen Bahar, Dana Wanounou, Hertzel Cohen og Jakob Rubin vil fortælle om deres rødder i arabiske lande. Du får således mulighed for at få et særligt indblik i jødisk historie og kultur.

  Med Israel for fred (MIFF) er stolt over at kunne markere mindedagen for jødiske flygtninge fra arabiske lande for fjerde gang. (Foto: MIFF)

  I år falder den jødiske lysfest Chanukkah tidligt (følger den jødiske kalender), derfor benytter vi også lejligheden til at tænde Chanukkah lys sammen med familien Rødner-Herberger.

  Vi glæder os til at ses via Zoom!

   

   

  Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

  I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

  Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
  Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
  Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
  Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


  Tidligere artikelDeltag i 3 Zoom-seminarer med Christina Toledano Åsbrink
  Næste artikelMIFF gentager succesen med flere Zoom-seminarer i december

  Ingen indlæg at vise