MIFFs GRATIS ungdomskonference 2021

  0
  MIFFs GRATIS ungdomskonference 2021
  Deltagerne ved MIFFs ungdomskonference 2020, hvor der også var israelske unge. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
  Kort utilgængelig
  fredag 29. januar 2021 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  MIFF Kristiansand og MIFF Norge inviterer norske og danske unge til gratis ungdomskonference på et hotel centralt i Kristiansand 29. -31. januar 2021. Det er syvende gang en af MIFFs lokalforeninger arrangerer en sådan konference i samarbejde med MIFF. Vi mødes fredag aften og afslutter konferencen senest kl. 14 søndag.

  Der vil være flere interessante foredrag og aktiviteter. Vores mangeårige samarbejdspartnere i StandWithUs har bekræftet endnu en ny delegation med to israelske unge som vil deltage i konferencen.

  Programmet udformes i den kommende tid og vil blive lagt op på miff.dk og Facebook – husk at følge med i vores opdateringer.

  Konferencen er en super god mulighed for at lære mere om Israel og møde andre engagerede unge som er optaget af Israels sag i Norge og Danmark.

  Sådan søger du om gratis deltagelse 
  Konferencen inklusiv hotel og mad er gratis og der er et begrænset antal pladser.

  Der er også mulighed for at søge om hjælp til dækning af rejseomkostninger. Kontakt Kjetil for flere oplysninger og koordinering inden rejsebestilling – husk at nævne du rejser fra Danmark.

  Send din ansøgning til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil på kjetil@miff.no, skriv kort hvem du er og hvorfor du gerne vil deltage i konferencen. Ansøgningsfrist:15. januar 2021.

  Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Kjetil på de sociale medier eller +47 45244598