MIFFs GRATIS ungdomskonference 2021

  Den 29. -31. januar 2021 inviterer MIFF til GRATIS konference i Kristiansand i Norge for Israel-engagerede unge i alderen 15 til 30 år.
  Deltagerne ved MIFFs ungdomskonference 2020, hvor der også var israelske unge. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)  Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

  Kort utilgængelig
  fredag 29. januar 2021 kl. 18:00
  Gateadresse:
  Navn på lokalet:

  MIFF Kristiansand og MIFF Norge inviterer norske og danske unge til gratis ungdomskonference på et hotel centralt i Kristiansand 29. -31. januar 2021. Det er syvende gang en af MIFFs lokalforeninger arrangerer en sådan konference i samarbejde med MIFF. Vi mødes fredag aften og afslutter konferencen senest kl. 14 søndag.

  Der vil være flere interessante foredrag og aktiviteter. Vores mangeårige samarbejdspartnere i StandWithUs har bekræftet endnu en ny delegation med to israelske unge som vil deltage i konferencen.

  Programmet udformes i den kommende tid og vil blive lagt op på miff.dk og Facebook – husk at følge med i vores opdateringer.

  Konferencen er en super god mulighed for at lære mere om Israel og møde andre engagerede unge som er optaget af Israels sag i Norge og Danmark.

  Sådan søger du om gratis deltagelse 
  Konferencen inklusiv hotel og mad er gratis og der er et begrænset antal pladser.

  Der er også mulighed for at søge om hjælp til dækning af rejseomkostninger. Kontakt Kjetil for flere oplysninger og koordinering inden rejsebestilling – husk at nævne du rejser fra Danmark.

  Send din ansøgning til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil på kjetil@miff.no, skriv kort hvem du er og hvorfor du gerne vil deltage i konferencen. Ansøgningsfrist:15. januar 2021.

  Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Kjetil på de sociale medier eller +47 45244598

   

  Tidligere artikelDeltag med MIFF i eksklusiv tur direkte fra Jerusalem 9. august
  Næste artikelVelkommen til Israelkonferencen 2021 på Scandic Fornebu!
  Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

  I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

  Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

  Belastes neste mobilregning

  Hjertelig takk for din støtte!

  Belastes neste mobilregning

  Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

  Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
  Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
  Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
  Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)