Hør mere om MIFF og mød andre Israel-venner i hyggelige omgivelser

  MIFF inviterer alle Israel-venner til et par hyggelige timer på Café Blå Time i hjertet af København den 24. februar kl. 19.00-20.30. Entré koster 50,- inkl. kaffe eller the. Inviter flere af dine venner via Facebook eller på anden måde!
  Med Israel for fred
  Indlæser kort...
  mandag 24. februar 2020 kl. 19:00
  København
  Gateadresse: Store Kongensgade 36
  Navn på lokalet: Café Blå Time

  Har du lyst at nyde en god kop kaffe/the sammen med andre Israel-venner i hyggelige omgivelser?

  Så kom forbi Café Blå Time i Store Kongensgade 36 den 24. februar kl. 19.00. Her vil Rika Greenberg, daglig leder af MIFF Denmark, tale om MIFFs arbejde og lede en samtale om hvordan vi bedst kan kæmpe for Israels sag i Danmark.

  Du vil også få mulighed for at møde andre Israel-venner.
  Entré koster 50,- inklusiv en kop kaffe eller the.

  Inviter flere af dine venner via Facebook eller på anden måde!

  Vi glæder os til at se jer!

  Tidligere artikelKom til mindedag for jødiske flygtninge fra arabiske lande
  Næste artikelKom til MIFFs Israel-konference i 2020 i Bergen
  Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

  I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

  Avatar
  Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.