MIFF-møde i København aflyst grundet Corona: Israelske soldater fortæller om deres oplevelser ved konflikter med terrorister

  Hør om den høje moralske standard i IDF, stærke personlige historier og meget andet. Tag venner, familie og andre Israel-venner med under armen - vi glæder os til at se jer!
  30. marts holder MIFF åbent møde i København med Arie, Mor, Shir og Avichai fra MyTruth.
  Indlæser kort...
  mandag 30. marts 2020 kl. 19:00
  København V
  Gateadresse: Lyrskovgade 4
  Navn på lokalet: Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

  MØDET ER AFLYST GRUNDET CORONA
  Hør historierne som danske medier ikke fortæller!
  MyTruth er en frivillig organisation som taler om konflikten set fra de israelske værnepligtiges perspektiv. Læs mere om MyTruth her.

  Ved MIFFs åbne møde vil MyTruth blandt andet tale om den høje moralske standard som soldater i det israelske forsvar (IDF) trænes i.

  MyTruth vil også fortælle om de svære etiske dilemmaer som IDF soldater står overfor i marken.

  Avihai Shorshan, grundlægger og leder af MyTruth kommer til Danmark med tre andre tidligere IDF soldater som har en masse erfaring med at bekæmpe terror og stærke personlige historier at dele med os.

  Læs mere om Arie, Mor, Shir og Avichai Her:

  Arie Katz var i IDF-faldskærmsenheden i 2005. Han deltog i Anden Libanon-krig og andre militære operationer. Arie blev såret under terrorangreb i 2018 som IDF-reservist af palæstinensisk terrorist, mens han var i færd med at hjælpe en anden palæstinenser. I dag er Arie gift med børn og arbejder i reklame- og design branchen.

  Mor Rozenberg (29), blev IDF soldat i 2009 og var en af de første Iron Dome (raketforsvarssystem) officerer. Mor styrede Iron Dome under flere eskaleringer i Gaza og den nordlige grænse. I dag arbejder Mor blandt andet som frivillig i MyTruth.

  Shir Bukra (28), år voksede op tæt på Gaza. Som 10-årig overlevede hun et terrorangreb mod sin skolebus. Shir blev kaptajn i IDF og er i dag IDF-reservist. Som IDF-officer var hun med i to operationer mod Hamas i Gaza. I dag arbejder Shir som juridisk projektleder ved Tmura center – The Legal Anti-Discrimination Center.

  Avihai Shorshan (35), grundlægger og leder af MyTruth, voksede op tæt på Gaza. Som 7-årig mistede Avichai sin far ved terrorangreb i Gaza. Som teenager blev han frivillig i Magen David Adom og var med til at reddede israelere ved terrorangreb under Anden Intifada. Som soldat var Avichai i specialstyrke som bekæmpede terror. Avichai vil dele personlige erfaringer fra mange særlige operationer han var med til i Gaza, Judæa og Samaria og Libanon.

   

  Mødet er åbent for alle Israel-venner og MIFF medlemmer.

  MIFF har lejet et lokale med plads til 100 personer så tag venner, familie og alle som elsker Israel under armen! 

  Vi glæder os til at se jer. 

  Tidligere artikelKom til MIFFs Israel-konference i Stavanger 2020!
  Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

  I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

  Avatar
  Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.