David Weinberg (Israel) & Conrad Myrland (MIFF Norway) – i København: At vinde hjerter og sind for Israel

  MIFF Danmarks første offentlige møde afholdes i Aarhus den 27. august og i København den 29. august. Kom og hør to spændende foredrag af en af de mest erfarne forkæmpere for Israel, forfatteren David M. Weinberg. Der bliver også et indlæg af Conrad Myrland om MIFFs arbejde.
  David M. Weinberg og Conrad Myrland
  David M. Weinberg og Conrad Myrland
  Indlæser kort...
  onsdag 29. august 2018 kl. 18:00
  København
  Gateadresse: Krystalgade 12
  Navn på lokalet: Det Jødiske Samfund i Danmark

  Indlæggene er på engelsk og norsk. Entré er gratis, men vi håber at alle vil bidrage til en indsamling som kan dække mødeudgifter (bl.a. til en let forfriskning) og støtte op om MIFF Danmarks opbygning.

  Foreløbigt program:

  18.00-18.50 Weinberg: Den islamistiske krig mod Israel – og hvorfor Israel vinder.

  18.50-19.00 Pause

  19.00-19.30 Myrland: Hvordan MIFF vinder hjerter og sind for Israel

  19.30-20.00 Lidt socialt samvær og let forfriskning.

  20.00-20.45 Weinberg: At vinde kampen mod BDS
  OBS: BDS = “Boycott, Divest, Sanction”, og er en international boykotbevægelse. De tre ord betyder “Boykotte (som privat eller offentlig), trække penge tilbage fra investeringer, og indføre sanktioner (hovedsagelig noget, som regeringer og internationale organisationer laver).

  20.45-21.00 Q&A (Spørgsmål/svar)

  David M. Weinberg skriver fast i aviserne Jerusalem Post (Israels største engelsksprogede avis) og Israel Hayom (Israels største avis) om diplomati og forsvar. Han er grundlægger, vice-præsident, og seniorforsker ved Jerusalem Institute for Strategic Studies (JISS), Israels konservative tænketank inden for sikkerhed, og direktør for den israelske afdelingen af Centre for Israel and Jewish Affairs (CIJA) i Canada.

  Efter at have flyttet til Israel fra Canada for 30 år siden har han haft en række offentlige stillinger, deriblandt som senior rådgiver for vicestatsminister Natan Sharansky og koordinator for Globalt Forum mod Antisemitisme på statsministerens kontor. Han har været talsmand for Begin-Sadat Center for Strategic Studies (BESA) ved Bar-Ilan universitet og for Herzliya Conference on National Security. Derudover har han værett senior rådgiver for The Tikvah Fund i Israel.

  De over 500 publikationere han har skrevet kan læses på internettet her davidmweinberg.com og her jiss.org.il, samt på Facebook. Og han kan følges på Twitter.

  David Weinberg er en engagerende foredragsholder som taler til både et jødisk- og et ikke-jødisk publikum i Israel, USA, Canada og Europa om international politik, israelsk diplomati og forsvarsstrategi, efterretning og andre relaterede temaer.

  Conrad Myrland har været online redaktør af miff.no siden 2001 og administrerende direktør fuldtids siden 2007. I løbet af de sidste 10 år er MIFF vokset fra under 2.000 medlemmer til næsten 11.000 medlemmer. I april 2018 etablerede MIFF sig i Danmark med Conrad Myrland som formand. Hans store drøm er at mobilisere en ny generation af israelske venner, både i Danmark og Norge.

  Conrad Myrland har været online redaktør af miff.no siden 2001 og administrerende direktør fuldtids siden 2007. I løbet af de sidste 10 år er MIFF vokset fra under 2.000 medlemmer til næsten 11.000 medlemmer. I april 2018 etablerede MIFF sig i Danmark med Conrad Myrland som formand. Hans store drøm er at mobilisere en ny generation af israelske venner, både i Danmark og Norge.

  2013-videoer af David M. Weinberg:
  Hvordan man vinder debatten om Israel” ca en time. (engelsk: “How you win the debate about Israel”)
  “Den islamiske krig mod Israel – og hvorfor Israel vinder“. 55-minutter (engelsk – ingen undertekster).
  “Jeg er blevet inspireret af mit møde med MIFF i Norge”. 1 minut (engelsk: “I have been inspired by meeting MIFF in Norway”)
  Manipulerer Israel med den offentlige mening?” 2 minutter (engelsk: “Is Israel manipulating public opinion?”)
  Tidligere artikelDavid Weinberg (Israel) & Conrad Myrland (MIFF Norway) – i Aarhus: At vinde hjerter og sind for Israel
  Næste artikelNoam Bedein: Uvirkelig skønhed – og hvad nu?
  Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

  I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

  Avatar
  Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!