Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk elev havde verdens bedste undskyldning: -Vildsvinet åd mine lektier!

Hvem sagde at hunden er menneskets bedste ven? For en israelsk skoledreng blev et vildsvin hans bedste ven. (Foto: skærmdump, Facebook)
Glem alt om hunde. I Haifa render vildsvin rundt i gaderne og spiser pizza og skoletasker. For en israelsk skoledreng blev vildsvinet hans bedst ven.

En israelsk dreng var for nylig det ude for hvad må siges at være verdens bedste undskyldning for ikke at lave lektier. Et vildsvin har simpelthen spist drengens lektier! Heldigvis havde drengen et videoklip som bevis og hans far synes episoden var ret sjov, skriver ISRAEL21c.

Den israelske basketspiller Ido Kozikaro, postede for nylig et videoklip på Facebook. I videoen ses et vildsvin spise indholdet af hans søns skoletaske til sønnens og vennernes store jubel.

Se de sjove klip her:

https://www.facebook.com/ido.kozikaro.7/videos/pcb.1762805257193308/1762805247193309/?type=2&theater
https://www.facebook.com/ido.kozikaro.7/videos/pcb.1762805257193308/1762805233859977/?type=2&theater

– Når drengen kommer hjem fra skole og siger han ikke har lektier, fordi et vildsvin har spist hans taske og du ikke tror på det, skrev Kozikaro på Facebook.

– Vi havde bestilt pizza, vildsvinet spiste vores pizza, den spiste også min taske og min sweatshirt, sagde drengen i videoklippet.

Utroligt nok skete det ved indgangen til drengens skole. Det er ikke den første gang vildsvin forlader naturen for at gå ind i byen, de seneste måneder har byens indbyggere set vildsvin på veje, fodgængerovergange, rundkørsler, baghaver og i private svømmepools.

Det menes at de omstrejfende vildsvin i byens gader skyldes yngelsæson og ikke Corona nedlukningen som betød mennesketomme gader.

Tidligere brugte Haifa kommune jægere til at holde vildsvinebestanden nede. Nu er jægerne blevet erstattet af frivillige som forsøger at få vildsvinene til at forlade byen og fastgører skraldespanden så vildsvinene ikke vælter dem for at spise affaldet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem