Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Se aktivistfotografen Noam Bedeins smukke billeder af de salt- og sten-landskaber, der kommer til syne i Det Døde Hav på grund af faldende vandstand.

Udforskning af Det Døde Hav (økoturisme - Dead Sea Revival Project)
Udforskning af Det Døde Hav (økoturisme - Dead Sea Revival Project - info@deadsearevival.org)
En del af vores oplysningsarbejde om Israel har intet med "kampen" at gøre ... Vi vil også bare dele glæder og bekymringer og spændende udviklinger. Vi håber du kan deltage i mindst een af begivenhederne om Det Døde Hav og Dead Sea Revival Project!

Det Døde Havs vandstand falder en meter til halvanden hvert år. Denne bekymrende udvikling afslører hidtil uset skønhed, som aktivist-fotografen Noam Bedein har dokumenteret – uge for uge i et par år. Noams ny isra elske forening, ”Dead Sea Revival Project” har bl.a. en vision om naturlig genopretning af vandsystemerne omkring Jordanfloden. At komme dertil kræver meget samarbejde – på tværs af Israel, Jordan og Det Palæstinensiske Selvstyre. Dead Sea Revival Projects særlige bidrag er at skabe multimedieoplevelser og økoturisme-tilbud til at inspirere nysgerrighed, eventyrlyst, og engagement – også internationalt.

Programmet for Danmark august-september 2018

Udstillingen ved Guldberg og Gaul. Algade 30 A, 4220 Korsør. “Forgængelighedens skønhed – Det Døde Hav er ved at forsvinde”. 10. august – 10. september. FORLÆNGET INDTIL (til og med) den 17. SEPTEMBER

Vægten er på æstetikken … og ingen billeder af mennesker!

Fernisering (uden Noam, men med MIFF Danmark – og mulighed for at lege med ”Virtual Reality” – med bring egen mobiltelefon om muligt) fredag den 10. august, kl. 16-18.

Åbningstider mandag 10-14, fredag 13-17.30, lørdag 10-14. Udstillingen lukker den 10. september.

Udstilling ved Frederiksberg Kultur og Bevægelse (K.U.B.E). Dirch Passers Allé 4. 2000 Frederiksberg. First floor foyer / landing platform. “Tvetydig Skønhed – Det Døde Hav er ved at forsvinde”. 14.-28. august. – FORLÆNGET INDTIL 11. SEPTEMBER – kl. 12

Vægten er på oplevelser, som både børn og voksne kan få noget ud af – undren over hvordan salt formationer kan ligne istapper – hvordan udforsker man Det Døde Hav …

Åbningsreception med Noam tirsdag den 14. August, 17-19 (med to-tre korte præsentationer og muligheder for at lege med ”Virtual Reality”) fra kl 17.30 og frem. Åbningstider: Alle ugens dage 15.-28. august, kl. 10-20. Udstillingen lukker 28. August kl. 20.

Præsentationer i Svogerslev (tæt på Roskilde) og København onsdag den 15. august – lørdag den 18. august …

“Uvirkelig skønhed – og hvad nu?” – Noam Bedein fortæller – med masser af billeder og videoer – om det alarmerende fald i Det Døde Havs vandstand. Mens der arbejdes på redning kan man dog få meget ud af at betragte den skønhed, som uge for uge vokser frem. Onsdag 15. august 2018 kl. 17:30. Vært: Svogerslev Kirke.

“Det Døde Hav er ved at forsvinde – og hvad nu?” Lær om miljøproblerne ved Det Døde Hav – samt om mulighederne for at lære mere, og evt være med til at løse nogle af problemerne! torsdag 16. august 2018 kl. 19:00 København. Vært: KKL/JNF Danmark.

Mød Noam Bedein på Chabadhuset! – fredag aften den 17., lørdag midt på dagen den 18., eller lørdag aften den 18.

Se detaljerne på https://miff.dk/begivenheder/

Forsmag:

“Noam Bedein Storytelling Photographer- The Dead Sea Revival Project”. (2 minutters video. 1. august 2018). “‘The Dead Sea Revival Project’ has been recognized by CNN/VR, National Geographic, the Israeli mainstream news media in Hebrew and English, the Israeli Knesset’s “Committee for Saving the Dead Sea”, the Israel Government Press Office, The Dead Sea Research Institute, regional councils around the Dead Sea and summer internship programs for North American college students. “

Noam Bedein på Instagram. Man behøver ikke egen Instagram konto. Nye fotografier tilføjes løbende.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem