To ud af tre amerikanske jøder føler sig “mindre trygge”

6 procent siger deres ejendele er blevet vandaliseret eller skændet på grund af antisemitisme og 5 procent siger de er blevet fysisk angrebet.
(Illustrasjonsfoto: asterix611, flickr.com)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Anti-Defamation League (ADL) offentliggjorde ny meningsmåling tirsdag den 21. april. Blandt amerikanske jøder siger 63 procent at de føler deres jødiske samfund er “mindre sikre” end de var for ti år siden. 54 procent siger de selv har oplevet eller har været vidne til en hændelse som de mener var motiveret af jødehad i løbet af de sidste fem år. 49 procent har hørt antisemitiske kommentarer, chikane eller trusler mod andre. 21 procent er selv blevet udsat for antisemitiske kommentarer, chikane eller trusler.

14 procent har oplevet en person de kender blev fysisk angrebet fordi han eller hun var jødisk. 6 procent siger deres ejendele er blevet vandaliseret eller skændet på grund af antisemitisme og 5 procent siger de er blevet fysisk angrebet.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelKun 7% af de israelske arabere definerer sig selv som “palæstinensere”
Næste artikel48-årig far til 14 død af Corona
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise