Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

To ud af tre amerikanske jøder føler sig “mindre trygge”

(Illustrasjonsfoto: asterix611, flickr.com)
6 procent siger deres ejendele er blevet vandaliseret eller skændet på grund af antisemitisme og 5 procent siger de er blevet fysisk angrebet.

Anti-Defamation League (ADL) offentliggjorde ny meningsmåling tirsdag den 21. april. Blandt amerikanske jøder siger 63 procent at de føler deres jødiske samfund er “mindre sikre” end de var for ti år siden. 54 procent siger de selv har oplevet eller har været vidne til en hændelse som de mener var motiveret af jødehad i løbet af de sidste fem år. 49 procent har hørt antisemitiske kommentarer, chikane eller trusler mod andre. 21 procent er selv blevet udsat for antisemitiske kommentarer, chikane eller trusler.

14 procent har oplevet en person de kender blev fysisk angrebet fordi han eller hun var jødisk. 6 procent siger deres ejendele er blevet vandaliseret eller skændet på grund af antisemitisme og 5 procent siger de er blevet fysisk angrebet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem