Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF erstatter årets ungdomstur til Israel med ungdomskonference

Her ses unge Israel-venner foran Israels parlament (Knesset), under MIFF's 2023 ungdomstur til Israel. Er du ung Israel-ven i Danmark eller Færøerne, er du meget velkommen til at deltage i MIFF's kommende ungdomskonference. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Alle unge Israel-venner i Danmark og Færøerne er velkommen til at deltage.

MIFF lægger mange kræfter i at uddanne fremtidens Israel-ambassadører og klæde dem på til at møde verden med den bedste viden om Israel.

7. oktober-massakren mod Israel har ændret alt, inkl. MIFF’s planer om en 2024 ungdomstur til Israel.

Derfor har MIFF valgt at erstatte årets ungdomstur med en ungdomskonference, hvor MIFF samler unge Israel-venner fra Norge, Danmark, Færøerne, Sverige og Island.

Det har ikke været en let beslutning at aflyse ungdomsturen, men vi lover at sammensætte en spændende ungdomskonference i Norge, tæt pakket med både information, sociale aktiviteter, god mad og mulighed for at møde unge Israel-venner.

Vil du vide mere om ungdomskonferencen? Skriv til MIFF’s organisationssekretær Kjetil Ravn Hansen på: kjetil@miff.no eller (+47) 45244598.

Der vil komme flere oplysninger om ungdomskonferencen. Kender du unge Israel-venner i Danmark eller Færøerne, må du meget gerne dele ovennævnte info med dem.

På billedet ses MIFF’s unge Israel-venner under 2023 ungdomsturen i Israels parlament (Knesset), sammen med den israelske politiker og oppositionsleder Yair Lapid (i midten, iført jakkesæt). Lapid står i spidsen for partiet Yesh Atid. 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem