Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF i Sverige får erfaren Israel-leder som ny medarbejder

MIFF Sveriges nye informationschef Ulf Cahn. (Foto: Joachim Åhlén)
MIFF i Sverige har rekrutteret en ny medarbejder som vil styrke informationen om Israel yderligere.

Det er med stor glæde MIFF allerede nu kan fortælle, at den kendte profil Ulf Cahn starter i sit nye job som MIFF Sveriges kommunikationschef den 1. september.

I Norge har MIFF knap 14.000 medlemmer og hidtil har norske venner af Israel sponsoreret MIFFs informationsarbejde i både Danmark og Sverige. Med Ulf Cahn på holdet håber vi at kunne fortsætte den MIFF’s rivende vækst i Sverige og give MIFF lige så stærk en stemme i Sverige som vi har i Norge, siger Conrad Myrland, formand for MIFF Sverige og daglig leder i MIFF Norge.

I perioden september 2023-april 2024 er MIFF Sverige vokset fra omkring 200 medlemmer til knap 500 medlemmer.

Ulf har en stærk profil og mange års engagement i Israel med en kombination af viden og personlighed, som har skabt rigtig mange gode kontakter. I løbet af sine 29 år som generalsekretær for Keren Hayesod (Förenade Israelinsamlingen), har Ulf gjort en fantastisk indsats for at samle penge ind til flere yderst vigtige projekter i Israel. Samtidig har han skabt stærke personlige bånd med mange Israel-venner. Derudover har Ulf givet utallige foredrag i Sverige som har beriget og glædet hans publikum. Stort set alle svenskere, der er fascineret af verdens eneste jødiske stat kender Ulf Cahn.

Ulf har også skrevet mange interessante og indsigtsfulde artikler i svenske medier og har talt på tv samt i radio og podcast.

Efter blot tre år, har MIFF i Sverige behov for endnu en medarbejder. Da vi hørte at 59-årige Ulf ville lave noget nyt, indså vi, at vi ikke kunne finde nogen bedre egnet end Ulf Cahn til opgaven på MIFF. Vi ser frem til at Ulf vil kunne bidrage i MIFF med sin viden, forsigtighed og sociale kompetencer

Som MIFF Sveriges kommunikationschef, vil Ulf Cahn styrke arbejdet på sociale medier og skrive artikler til miff.se. Derudover vil han holde foredrag om den aktuelle situation i Israel, kommentere de svenske mediers Israel-dækning, svensk Israel-politik og arbejde for at øge antallet af MIFF-medlemmer.

Mød Ulf på MIFF’s Nordic Israel Congress, 10.-12. maj, hvor han vil deltage i paneldebat om Israels arbejde i Sverige og Danmark. Klik her for at se program og tilmeld dig Nordic Israel Congress.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem