Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Fortæller på Nordic Israel Congress hvordan vi kan vinde på sociale medier

Daniel Braun (t.v.) og Ido Daniel holder foredrag på Nordic Israel Congress.
To israelske eksperter i sociale medier vil under Nordic Israel Congress komme med deres inspiration til hvad vi kan gøre. Daniel Braun vil sprede opdateringer fra MIFF's konference til sine 4,6 mio. følgere.

MIFF inviterer alle MIFF’ere, inkl. medlemmer i Danmark og Færøerne til at deltage i MIFF’s Nordic Israel Congress på Scandic Fornebu i Norge, 10-12. maj. For program, priser og tilmelding – klik her.

Vi har allerede annonceret info om mange af vores spændende foredragsholdere:

  • Jonathan Conricus er senior fellow ved Foundation for Defense of Democracies (FDD). Han er oberstløjtnant og tidligere international IDF-talsmand. Conricus er født i Jerusalem og voksede op i Sverige. han vil tale om FN, Hamas- og Hizbollahs militære opbygning samt hvorfor de palæstinensiske myndigheder ikke har en fremtidig rolle i Gaza
  • Aviva Klompas er tidligere talskvinde for Israels FN-ambassadør og nuværende grundlægger og leder af organisationen Boundless som bekæmper jødehad på sociale medier. 
  • Hanne Haaland Matlary, Cecilie Hellestveit og Jan Benjamin Rødner vil holde panelsamtale om krigene i Mellemøsten og folkeretten med Henrik Beckheim som moderator

Ido Daniel og Daniel Braun vil fotælle og vise, hvordan Israel-venner kan hjælpe Israel på sociale medier.

Ido Daniel er ekspert i digitale medier og står i spidsen for den digitale strategi i Israels ministerium for diasporaanliggender og bekæmpelse af antisemitisme. Daniel leder indsatsen for at bekæmpe delegitimering af ​​Israel på sociale medier. Han har opbygget et internationalt netværk af eksperter og influencers, som formidler Israels sag.

Daniel Braun har over 4,7 millioner følgere på sine sociale platforme. Han har god erfaring med at formidle Israels sag til en international målgruppe, og vil fortælle om sine oplevelser og mest virale øjeblikke før og efter 7. oktober-massakren mod Israel. Se Daniels Brauns TikTok kanal med 4,2 mio. følgere og Instagram profil med 0,5 mio følgere.

Ud over de nævnte oplægsholdere vil MIFFs’s daglide leder Conrad Myrland, præsentere MIFF’s kamp for sandheden på fn.no og i skolebøgerne. MIFFs medarbejdere i Sverige og Danmark vil fortælle om det seneste års højdepunkter og en ny MIFF-medarbejder i Sverige vil blive budt velkommen. Derudover vil en repræsentant fra Israels ambassade holde foredrag.

Vi glæder os også til at byde dig velkommen ved MIFFs generalforsamling og en festlig gallaaften. Vi ser frem til at se dig og håber du vil få en spændende weekend sammen med os. Vi har fået rekord mange tilmeldinger, så skynd dig at melde dig til!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem