Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Meld dig til Israel Nordic Congress og hør Jonathan Conricus

Oberstløjtnant Jonathan Conricus har i flere år været IDF's internationale talsmand. (Foto: Noam Revkin Fenton, Flash90)
Se hvordan du melder dig til Nordic Israel Congress 10-12. maj

MIFF inviterer alle MIFF’ere, inkl. medlemmer i Danmark og Færøerne til at deltage i MIFF’s Nordic Israel Congress på Scandic Fornebu i Norge, 10-12. maj. For program, priser og tilmelding – klik her.


MIFF er blevet en nordisk organisation og for at afspejle det, har vi valgt at ændre navnet på vores årlige Israel konference til Nordic Israel Congress.

Nordic Israel Congress starter fredag ​​aften med en paneldebat, hvor folkeretsekspert Cecilie Hellestveit, politolog Janne Haaland Matlary og advokat Jan Benjamin Rødner vil drøfte 7. oktober-massakren mod Israel og krigene i Mellemøsten i lyset af folkeretten. Podcaster og fotograf Henrik Beckheim vil være moderator.

De to internationale hovedtalere på konferencen vil være Jonathan Conricus og Aviva Klompass.

Jonathan Conricus er senior fellow ved Foundation for Defense of Democracies (FDD). Han er oberstløjtnant og tidligere international IDF-talsmand. Conricus er født i Jerusalem og voksede op i Sverige.

Conricus vil holde følgende foredrag:

  • Hvordan FN har faciliteret den militære opbygning af Hamas og Hizbollah 
  • Hvorfor de palæstinensiske myndigheder ikke har en fremtidig rolle i Gaza

Aviva Klompas er tidligere talskvinde for Israels FN-ambassadør og nuværende grundlægger og leder af organisationen Boundless som bekæmper jødehad på sociale medier. 

Meld dig til, som MIFF-medlem vil du også kunne deltage i MIFFs generalforsamling, høre mere om MIFF’s arbejde i Norge, Danmark og Sverige samt høre foredrag fra en repræsentant fra Israel ambassade.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem