Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Jonathan Turner kæmper for at Israel får retfærdig behandling ved Den Internationale Domstol

Jonathan Turner (UKLFI) og Conrad Myrland (MIFF) under MIFF's Live-sending, 5. oktober 2023.
Jonathan Turner fra UKLFI om MIFF: - Med Israel for Fred er en «superb» organisation og et eksempel for andre pro-Israel organisationer i verden.

I december 2022 vedtog FNs Generalforsamling at henvise Israel-Palæstina-konflikten til Den Internationale Domstol. Som grundlag for arbejdet har FNs Generalsekretær sendt 29.000 sider med dokumenter relateret til Israel fra 1967.

– Dokumentationen er meget utroværdig og er et produkt af FN’s langvarige anti-israelske holdning, siger Jonathan Turner, administrerende direktør i UK Lawyers for Israel (UKLFI). Sammen med The European Leadership Network (ELNET) har UKLFI sendt et 40 siders brev til Den Internationale Domstol, hvor de blandt andet kritiserer ordlyden i FN-resolutionen og giver dommerne en indføring i folkeretten tilknyttet Israels kontrol af Judæa og Samaria & Øst-Jerusalem.

I dag gav Jonathan Turner et spændende interview i MIFF’s Live-sending, hvor han gik mere i dybden med brevet og svarede på seernes spørgsmål.

– Live-udsendingen var meget værdifuld, fordi den gav en god lektion i, hvordan man argumenterer for Israel med juridiske argumenter. Det var meget spændende at høre Turners argumenter, kommenterer Rika Greenberg, MIFF’s daglige leder i Danmark.

Se, Like og del!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem