Search
Her ses deltagerne foran Israels nationalforsamling (Knesset) under MIFFs 2022 ungdomstur. (Foto: Kjetil Ravn Hansen - MIFF)

Er du ung Israel-ven og vil du med MIFF til Israel? Se hvordan du kan komme med

Se hvordan du kan søge om at komme med på MIFFs ungdomstur og få en uforglemmelig oplevelse! Ansøgningsfrist er 31. marts.

Så er MIFF godt i gang med at planlægge en spændende ungdomstur til Israel for 6. gang – er du 18-30 år har du nu en enestående mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse sammen med MIFF.

Ansøgningsfrist er 31. marts.

 Her kan du se mere fra MIFFs tidligere ungdomsture.

MIFFs ungdomstur 2023 henvender sig til unge i alderen 18-30 som allerede er engageret eller ønsker at engagere sig i MIFF og for Israels sag i Norge, Danmark/Færøerne, Sverige eller Island.

Tusind tak til MIFF-medlemmer og Israel-venner for at give MIFF mulighed for at tilbyde unge Israel-venner enkraftigt sponsoreret Israel-tur med en egenbetaling på 9.500 norske kroner (svarende til omkring 6.700 danske kroner), inkl. fly, overnatninger, to måltider om dagen, rejser og fælles aktiviteter.

Ungdomsturen er planlagt til omkring 24. juni-7. juli 2023 (der kan ske en forskydning på et par dage). Ved eventuelle datoændringer, vil du få besked i god tid. Se den foreløbige rejseplan her.

Se klippet fra en af MIFFs ungdomturer her:

Kjetil Ravn Hansen som er MIFFs organisationssekretær og bestyrelsesmedlem er med som rejseleder. Sammen med Kjetil vil der også være en medrejseleder. Se den foreløbige rejseplan her.

– Vi kommer til at se en stor del af landet – fra Golan i nord til Sderot i syd ved grænsen til Hamas-kontrolleret Gaza, fortæller Kjetil.

Via organisationen StandWithUs, vil du som rejsedeltager møde unge israelere, skabe kontakter og møde israelske soldater ved grænsen til Gaza. Du vil få god tid til at udforske Jerusalem, Tel Aviv, strandliv, sightseeing, Det Døde Hav, Tiberias, en uforglemmelig oplevelse på Israels Holocaust-museum Yad Vashem, Israels nationalforsamling (Knesset), Palestinian Media Watch og meget andet.

MIFFs ungdomstur giver dig oplevelser, indblik og viden som du ikke kan få på en ferierejse – der vil komme mere info om turen.

Vi håber du vil komme hjem fra din MIFF-ungdomstur med en kuffert fyldt med oplevelser, viden, forståelse for Israel og det jødiske folk samt en evne til at stå op for Israel i debatter/diskussioner.

Sådan søger du om at komme med MIFF til Israel

Ti unge Israel-venner får mulighed for at deltage i MIFFs ungdomstur 2023, så skynd dig at sende din ansøgning – deadline er 31. marts 2023.

Skriv lidt om dig selv – fx om skole, arbejde, om du er politisk engageret, dit forhold til Israel og MIFF samt hvorfor du ønsker at deltage.

I vores gennemgang af ansøgningerne, ses der blandt andet på politisk engangement, deltagelse i MIFF-møder og andet.

Selvbetaling for rejsen på 9.500 norske kroner (svarende til omkring 6.700 danske kroner) betales inden 1. juni 2023.

Send din ansøgning til: kjetil@miff.no – senest 31. marts 2023.

Hvis du har spørgsmål til turen, kan du skrive til kjetil@miff.no eller +47 45 24 45 98.

Se den foreløbige rejseplan her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp