Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

YouTube har givet MIFF fuld medhold – afsløringer af hadytringer på palæstinensisk tv er tilbage

Skærmdump fra klippene som YouTube først fjernede, men siden lagde op igen på YouTube.
- Nogle gange begår vi fejl i vores forsøg på at gøre det rigtige, skriver YouTube til MIFF.

Den 19. august blev MIFF blokeret af YouTube og kunne ikke udgive vores klip på YouTube i én uge. YouTube blokerede os mens MIFF var i gang med en Live sending, som også blev fjernet fra YouTube.

MIFF blev blokeret af YouTube efter vi visste korte klip fra palæstinensisk tv som har ligget på MIFFs YouTube-kanal i 13 år.

I juli fik MIFF et videoklip fjernet fra YouTube hvor Hamas-talsmand, Ismail Radwan, på palæstinensisk tv 30. marts 2007 sagde at «opstandelsen først vil finne sted når muslimer dræber jøderne». Det siger YouTube er et brud på reglerne om ikke at sprede «voldelige kriminelle organisationer». MIFF er helt enig i at den iranskstøttet terrorgruppe Hamas er en voldelig, kriminel terrorgruppe, og vi har delt klippet for netop at eksponere det.

Den 19. august fjernede YouTube et klip fra palæstinensisk TV sendt 13. maj 2005. I klippet siger Ibrahim Mudayris blandt andet at «jøderne er en virus svarende til AIDS». MIFF er helt enig med YouTube i at det er en hadytring, og det er derfor vi sørgede for at tekste den arabiske hadytring til norsk for at eksponere og modarbejde hadet.

MIFF klagede over begge YouTube-tiltag som skete 19. august. I første omgang sagde YouTube JA til at lade Radwan-klippet vende tilbage, men afviste vores klage om Mudayris-klippet. Den 2. september klagede MIFF igen vedrørende Mudayris-klippet, fik hurtig positiv tilbagemelding fra YouTube samme:

«Efter en ny gennemgang, kan vi bekræftede at jeres indhold ikke bryder reglerne. Tak for jeres tålmodighed mens vi gennemgik jeres klage. Det er vores mål at passe på at indholdet ikke bryder vores regler, således at YouTube kan være et trygt sted for alle – og nogle gange begår vi fejl i vores forsøg på at gøre det rigtige. Vi beklager hvis vores fejl har skabt frustration hos jer, og vi sætter pris på at I gjorde os opmærksomme på det,» skriver YouTube.

Så nu ligger begge klip igen på YouTube sådan som de har gjort i 13 år:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!