Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

YouTube lukker ned for MIFF fordi vi har afsløret hadytringer på palæstinensisk tv

Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, Live sending 28. maj 2021.
Den næste uge kan MIFF kan ikke lægge video-klip op eller sende Live via YouTube.

I dag, torsdag den 19. august havde MIFF en Live sending på Facebook og YouTube. I løbet af Live sendingen fik MIFF en mail fra YouTube.

«Vores team har set på dit indhold, og desværre, mener vi at det bryder med vores politik om hadytringer. Vi har fjernet videoen ‘- Jøderne er et virus svarende til AIDS’», fortalte YouTube.

YouTube reagerede ikke på MIFFs Live sending, alligevel blev vores Live sending afbrudt på YouTube og optaget fjernet.

Sendingen, «FNs galskab, NRK og VGs faktafejl – AfSLØRET», kan ses på Facebook – klik HER.

Nu straffes MIFF i en uge og vil i den periode ikke kunne udgive indhold på YouTube.

Videoklippet som fik YouTube til at reagere har været tilgængeligt i flere år. Det er et kort klip fra palæstinensisk TV sendt 13. maj 2005. I klippet siger Ibrahim Mudayris blandt andet: «jøderne er en virus svarende til AIDS». MIFF er helt enig med YouTube i at det er en hadytring – netop derfor sørgede vi for at tekste klippet som er på arabisk til norsk for at gøre vores seere opmærksomme på de hadytringer der spredes om Israel og modarbejde hadet.

MIFF har anket afgørelsen, og vi håber på at YouTube vil komme til fornuft.

I juli fik MIFF fjernet et videoklip fra YouTube. I klippet siger talsmand for den iransk-støttet terrororganisation, Ismail Radwan, på palæstinensisk tv 30. marts 2007 at «opstandelsen først vil ske når muslimer dræber jøderne». YouTube siger det er et brud på deres regler om ikke at slippe «voldelige kriminelle organisationer». MIFF er helt enig i at Hamas er en voldelig, kriminel terrorgruppe, og vi publicerede jo netop klippet for at eksponere det.

Vi håber på at nogle i YouTube vil komme til fornuft, efter vi har anket begge sager.

MIFF har tidligere oplevet at YouTube vendte på en tallerken efter anker – eksempelvis i 2018 – se HER og 2020 – se HER.

2019 oplevede vi at et klip om terrorgruppen Hamas’ løgn-propaganda om Holocaust ikke kom tilbage – se HER.

Hjælp MIFF ved at abonnere gratis på vores YouTube-kanal – klik HER.

Opdatering 20. august:

YouTube har afvist MIFFs klage: «Vi har gennemgået dit indhold nøje, og bekræftet at det bryder med vores regler om hadytringer. Vi ved at det sandsynligvis er skuffende nyheder, men det er vores arbejde at sikre at YouTube er et trygt sted for alle.»

Det betyder at MIFF ikke kan oploade nye video-klip på YouTube frem til 26. august.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem