Se MIFFs seneste direkte sending

Hør Conrad Myrland kommentere den ekstreme udtalelse som kom fra bystyret i Tromsø i løbet af ugen.
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, i direkte sending 28. maj 2021.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Her er nogle af hovedemnerne i sendingen.

NRK har modtaget færre færre klager end tidligere for deres dækning af Gaza-krigen og MIFF svarer på spørgsmålet Hamas stillede til NRK.

Leder i de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) sier de vil fortsætte cyklussen med blod og drab.

FN-leder i Gaza siger det israelske forsvar ikke ramte civile med vilje. USAs udenrigsminister er enig: Israel gjorde betydelige tiltag for at undgå å ramme civile, siger Anthony Blinken.

Under sendingen kan du blandt andet også høre at en gruppe norske jøder kræver at Shaun Henrik Matehsons antisemtiske angreb får konsekvenser for hans arbejdsforhold i NRK. Du får også min kommentar på en af de mest ekstreme udtalelser der nogensinde er kommet fra et norsk kommunestyre.

Aller først spørger vi: Hvad er den virkelige grund til at så mange hader Israel?

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Israel tog betydelige skridt for ikke at ramme civile
Næste artikelHvad er den virkelige grund til at så mange hader Israel?
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise