Berit Reisel holder foredrag ved MIFFs kommende Israel-konference

Psykolog og forfatter Berit Reisel holder foredrag ved MIFFs kommende Israel-konference 4-6 juni 2021.
Berit Reisel (Foto: privat)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Reisel holde foredrag med udgangspunkt i sin nyligt udgivet bog om plyndringen af norske jøder under Anden Verdenskrig.
MIFF har skrevet skrevet en anmeldelse af Reisels bog – læs den HER.

Her er hvad forlaget Press skriver om Reisel: Forfatteren «er uddannet psykolog på Universitetet i Oslo. Hendes forældre flygtede fra Norge for at undgå deportation, Berit blev født i Norrköping. Familien vendte tilbage til Norge i 1947. Reisel været aktiv i Det Mosaiske Trossamfunds bestyrelse og været aktiv i internationalt jødisk samarbejde. I 1996 blev Reisel medlem af Skarpnesutvalget, hvis opgave det var at undersøge plyndring af jødisk ejendom under Anden Verdenskrig. Sammen med Bjarte Bruland leverede hun en mindretalsrapport. Reisel har været næstformand i HL-centerets bestyrelse i 2001-2007, og bestyrelsesformand i 2007-2010.»

Læs mere om MIFFs Israel-konference og meld dig til konferencen HER via Checkin.no

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelInnovation Centre Denmark, Tel Aviv: – Danske iværksættere skal en tur forbi Tel Aviv
Næste artikelIsrael i forhandling med flere EU-lande om godkendelse at vaccine-pas

Ingen indlæg at vise