Tak til alle Israel-venner som støtter MIFFs arbejde for Israel - hjælp os med at hverve flere medlemmer. (Skærmdump: YouTube)

Hjælp os med at hverve flere MIFF-medlemmer – del med familie og venner

Tusind tak til dig som støtter MIFFs arbejde for Israel.


Se MIFFs nye YouTube-film:


Læs den tilknyttede tekst:


Kære Israel-venner,

Jeg hedder Rika og er MIFFs daglig leder i Danmark. 

Jeg håber I vil bruge et par minutter på at læse hvorfor MIFFs arbejde er så vigtigt – i særdeleshed nu! 

Det hele startede en vinterdag i 2018 hvor jeg besluttede at trodse kulden og tog hen til en basar arrangeret af en jødisk kvindeorganisation. Blandt standene var der èt logo som fangede min opmærksomhed – det var MIFFs smukke blå logo og budskab: Med Israel for fred og davidsstjernen som minder om det israelske flag og Israel som jeg elsker så højt. En sød MIFF-frivillig spurgte om jeg havde hørt om MIFF? Det havde jeg ikke, men jeg ville gerne vide mere. 

Efter vores spændende samtale gik jeg hjem med en følelse af at jeg måtte vide mere om MIFF. På miff.dk og miff.no fandt jeg hurtigt ud af, at det var her jeg hørte hjemme sammen med alle Israel-venner, uanset deres religion, etnicitet eller politiske holdning. Jeg tog derfor kontakt til MIFFs daværende frivillige daglige leder i Danmark, Dina, og spurgte om jeg kunne hjælpe med at realisere hendes drøm om at få MIFF til at blive lige så stærk en stemme for Israel i Danmark som MIFF er blevet efter 43 år i Norge. Den dag forandrede mit liv for altid og siden har jeg koncentreret alle kræfter om arbejdet i MIFF. 

I ordbogen beskrives ordet propaganda således:
“Information, ofte usand eller ensidig, som udspredes for at påvirke andre til at tænke, mene, føle eller gøre noget bestemt”. Resultatet efter flere årtiers propaganda i danske og internationale medier, organisationer, politikere og andre ses i dag tydeligt. En stor del af den norske og danske befolkning har fået et fejlagtigt indtryk af Israel og nogle føler sågar had. De har været ofre for anti-israelsk propaganda som tilsværter Israel. Propagandaen drives af kræfter som har et klart mål om at fjerne den eneste jødiske stat i verden.

MIFF giver israelerne mulighed for at få ordet – MIFF er en pro israelsk stemme i et hav af Israel-hadere. MIFF arbejder for via langsigtet informationsarbejde at korrigere og ændre på en ensidig mediedækning som ikke afspejler virkeligheden i Israel. Israel er det eneste demokrati i Mellemøsten – alle religiøse minoriteter i landet er beskyttet af loven, og kan sige deres mening uden at blive forfulgt. Israel er et lys i mørket som minder os om at sameksistens mellem religioner er mulig. Vi har et fælles ansvar for at beskytte det eneste land i verden hvor jøder kan leve et jødisk liv uden at blive forfulgt. Tak til alle Israel-venner som støtter vores arbejde for Israel og det jødiske folk.

I giver os styrken til at fortsætte vores informationsarbejde som får meningerne om Israel til at ændre sig. 


Alle Israel-venner er velkomne i MIFF – meld dig ind og vær med til at gøre en positiv forskel. Klik HER for at blive medlem.  

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp