Zoom-møde med generalmajor Gershon Hacohen: Hvorfor Jerusalem og Område C på Vestbredden er afgørende for Israels sikkerhed

Se med 18. november kl. 18.

Generalmajor Gershon Hacohen. (Foto: privat)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Onsdag 18. november kl. 18-19 inviterer MIFF til åbent Zoom-møde med Gershon Hacohen, generalmajor i IDF’s reservestyrker og seniorforsker ved Begin-Sadat Center for Strategic Studies.

Gershon Hacohen er en af Israels fremmeste sikkerhedseksperter og har haft en lang karriere med topstillinger i det israelske forsvar (IDF). Hacohen er uddannet i filosofi og litteratur ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem. Nu er han seniorforsker ved Begin-Sadat Center for Strategic Studies.

Ved MIFF’s Zoom-møde onsdag 18. november kl. 18-19 vil Hacohen forklare hvorfor Jerusalem og Område C på Vestbredden er afgørende for Israels sikkerhed.

Se mødet ved at klikke på Zoom-linket herunder – du er velkommen til at dele med venner.

Klik på Zoom-linket her: https://miff-no.zoom.us/j/84469691094

Klik HER hvis du har brug for hjælp til at bruge Zoom.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tidligere artikelTidens dyreste israelske tv-serie tilgængelig i Danmark
Næste artikelSæt din underskrift på MIFFs krav om at stoppe dansk forskelsbehandling af Israel i FN
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)