Gedaliah Blum (Foto: privat)

Zoommøde med israelske Gedaliah Blum: økonomisk zionisme

Husk at se med via Zoom onsdag d. 11 november kl. 18.

MIFF har igen glæden af at invitere til et spændende Zoom-møde onsdag 11. november kl. 18:00. Denne gang med israelske Gedaliah Blum.

Gedaliah Blum flyttede fra USA til Israel i 2004. Han kom til et land som, til trods for sine mange fremskridt, fortsat var underudviklet. Det åbnede døre med uendelige muligheder. De sidste tolv år har han arbejdet med at skabe en økonomisk infrastruktur for små og mellemstore virksomheder i Judæa og Samaria – en region hvor verden aktivt arbejder for at skabe en arabisk stat uden jødisk tilstedeværelse. BDS, EU og FN angriber de jødiske virksomheder i Judæa og Samaria med økonomisk krigsføring og boykot. Det er hvad Blum kæmper mod. Han kalder sit arbejde for «økonomisk zionisme». Han mener at ved at hjælpe de jødiske virksomheder i Judæa og Samaria sikrer man en levedygtig fremtid for det jødiske folk i deres forfædres hjemland.

Her er Zoom-link til mødet: https://miff-no.zoom.us/j/87212111099

Hvis du har behov for hjælp til at bruge Zoom – klik HER.

Vi ser frem til at byde dig velkommen ved mødet!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp