Search
Nu kan du også følge MIFF på Twitter og Instagram!

Nu kan du følge MIFF på Twitter og Instagram!

Savner du også at kunne rejse rundt i Israel? Del et par billeder med MIFF på Facebook som betyder noget særligt for dig - skriv gerne et par linjer om hvorfor. Udvalgte billeder vil blive postet på MIFF's Instagram side - husk at følge med, måske bliver netop dit billede lagt op!

Vi er ved at puste nyt liv i MIFF’s danske Twitter og Instagram profil.

Følg os her:

Twitter (@miffdk)

Instagram (miffdk)

Savner du også at kunne rejse rundt i Israel?
Del meget gerne et par billeder med MIFF på Facebook som betyder noget særligt for dig – skriv gerne et par linjer om hvorfor. Udvalgte billeder vil blive postet på MIFF’s Instagram side – husk at følge med, måske bliver netop dit billede lagt op!

Her et nogle eksempler:

The Poli House Hotel ligger på Allenby Street lige ved indgangen til Shuk HaCarmel i Tel Aviv. Hotellet er bygget i klassisk Bauhaus stil fra 1930’erne. Tel Aviv rummer en helt unik Bauhaus skat af ubeskrivelig smuk arkitektur. Hvis du går rundt i byen, finder du også skjulte arkitektoniske skatte. Kan varmt anbefales at gå igennem de små gader i området og lede efter arkitektoniske perler. (Foto: Rika Greenberg)
Det er altid hårdt at besøge Holocaust museet Yad Vashem og tårene får frit løb hver gang. Ved mit seneste besøg på museet var der bygget en tilbygning dedikeret til de 1,5 millioner jødiske børn som blev myrdet af nazisterne. Alle børnenes navne læses op via højtaler mens du går rundt derinde – på den måde lever de videre i vores bevidsthed. Yehi Sichram baruch – æret være deres minde. (Foto: Rika Greenberg)
For mig er Jerusalem den smukkeste by der findes. Gammel og ny arkitektur smelter sammen med det skarpe lys og skaber smukke skygger. Jerusalem er byernes by. (Foto: Rika Greenberg)
Israel er det eneste jødiske land i verden. Israel er også det eneste land hvor jøder kan leve et jødisk liv – uanset om de er troende eller ej. Hvor kan du ellers se en jødisk mand bede på en togstation, mens passagerer går forbi uden at bemærke det. Det er det Israel jeg elsker – her er plads til alle uanset hvem de er eller hvad de tror på. Sameksistens er en naturlig del af hverdagen. (Foto: Rika Greenberg)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp