Nu kan du følge MIFF på Twitter og Instagram!

Savner du også at kunne rejse rundt i Israel? Del et par billeder med MIFF på Facebook som betyder noget særligt for dig – skriv gerne et par linjer om hvorfor. Udvalgte billeder vil blive postet på MIFF’s Instagram side – husk at følge med, måske bliver netop dit billede lagt op!

Nu kan du også følge MIFF på Twitter og Instagram!Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Vi er ved at puste nyt liv i MIFF’s danske Twitter og Instagram profil.

Følg os her:

Twitter (@miffdk)

Instagram (miffdk)

Savner du også at kunne rejse rundt i Israel?
Del meget gerne et par billeder med MIFF på Facebook som betyder noget særligt for dig – skriv gerne et par linjer om hvorfor. Udvalgte billeder vil blive postet på MIFF’s Instagram side – husk at følge med, måske bliver netop dit billede lagt op!

Her et nogle eksempler:

The Poli House Hotel ligger på Allenby Street lige ved indgangen til Shuk HaCarmel i Tel Aviv. Hotellet er bygget i klassisk Bauhaus stil fra 1930’erne. Tel Aviv rummer en helt unik Bauhaus skat af ubeskrivelig smuk arkitektur. Hvis du går rundt i byen, finder du også skjulte arkitektoniske skatte. Kan varmt anbefales at gå igennem de små gader i området og lede efter arkitektoniske perler. (Foto: Rika Greenberg)
Det er altid hårdt at besøge Holocaust museet Yad Vashem og tårene får frit løb hver gang. Ved mit seneste besøg på museet var der bygget en tilbygning dedikeret til de 1,5 millioner jødiske børn som blev myrdet af nazisterne. Alle børnenes navne læses op via højtaler mens du går rundt derinde – på den måde lever de videre i vores bevidsthed. Yehi Sichram baruch – æret være deres minde. (Foto: Rika Greenberg)
For mig er Jerusalem den smukkeste by der findes. Gammel og ny arkitektur smelter sammen med det skarpe lys og skaber smukke skygger. Jerusalem er byernes by. (Foto: Rika Greenberg)
Israel er det eneste jødiske land i verden. Israel er også det eneste land hvor jøder kan leve et jødisk liv – uanset om de er troende eller ej. Hvor kan du ellers se en jødisk mand bede på en togstation, mens passagerer går forbi uden at bemærke det. Det er det Israel jeg elsker – her er plads til alle uanset hvem de er eller hvad de tror på. Sameksistens er en naturlig del af hverdagen. (Foto: Rika Greenberg)
Tidligere artikelTrump: – Endnu et historisk gennembrud
Næste artikelIsrael lukkes ned i mindst tre uger
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.