Zoom-møde med professor Efraim Inbar: Erdogans ambitioner – fra Middelhavet til Golfen

Sæt kryds i kalenderen onsdag 9. september kl 18:00.

Professor Efraim Inbar er præsident i Jerusalem Institute for Strategy and Security.Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.Professor Efraim Inbar er præsident for Jerusalem Institute for Strategy and Security. Han har været professor i statskundskab ved Bar-Ilan universitetet og grundlægger og første leder af Begin-Sadat Center for Strategic Studies (BESA). Inbar har skrevet fem bøger og udgivet over hundrede artikler i videnskabelige tidsskrifter.

Under Zoom-mødet vil Inbar sætte fokus på Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdoğan, hans baggrund, ideologi og ambitioner.

Her er link til Zoom-mødet: 
https://miff-no.zoom.us/j/82478665801

Klik her hvis du har behov for hjælp til at komme ind i Zoom.Tidligere artikelEldad Beck: – Vi bør behandle EU som de behandler os
Næste artikelIsrael og Emiraterne vil tjene på fred
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag