Search
Professor Efraim Inbar er præsident i Jerusalem Institute for Strategy and Security.

Zoom-møde med professor Efraim Inbar: Erdogans ambitioner – fra Middelhavet til Golfen

Sæt kryds i kalenderen onsdag 9. september kl 18:00.Professor Efraim Inbar er præsident for Jerusalem Institute for Strategy and Security. Han har været professor i statskundskab ved Bar-Ilan universitetet og grundlægger og første leder af Begin-Sadat Center for Strategic Studies (BESA). Inbar har skrevet fem bøger og udgivet over hundrede artikler i videnskabelige tidsskrifter.

Under Zoom-mødet vil Inbar sætte fokus på Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdoğan, hans baggrund, ideologi og ambitioner.

Her er link til Zoom-mødet:
https://miff-no.zoom.us/j/82478665801

Klik her hvis du har behov for hjælp til at komme ind i Zoom.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp