Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Zoommøde med israelsk topofficer: Hvorfor hævde israelsk suverænitet i Jordandalen og Judæa og Samaria?

Brigadegeneral Amir Avivi
Onsdag 19. august kl 18:00 får du en enestående mulighed for at møde brigadèr Amir Avivi via Zoom.

Det er fortsat aktuelt for Israels regering at hævde israelsk suverænitet over optil 30 procent af Vestbredden.

Under Zoom-mødet vil brigadèr Amir Avivi vise kort og forklare hvorfor han mener tiltaget er vigtig for Israels sikkerhed.

Avivi er grundlægger og leder af Habithonistim (Beskytterne af Israel). Den nye organisation består af tidligere israelske topofficerer og andre ledere som støtter at Israel ud fra sikkerhedshensyn bevarer og styrker kontrollen over Judæa og Samaria.

Avivi har været brigadechef, næstkommanderende i en division og leder af den militære ingeniørskole. Derudover har han været assistent for forsvarschefen.

Avivi afsluttede sin lange militære karriere i den israelske hær (IDF) som chef for militærets revision- og konsulentafdeling.

Han har også været ansvarlig for kontrol af det militære beredskab, budget, indkøb, projekter, udbud, cyber, logistik, infrastruktur og IDF-operationer.

Her er link til Zoom-mødet: 
https://miff-no.zoom.us/j/82735153139

Klik her hvis du har behov for hjælp til at bruge Zoom. 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem