Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Præsenterer ny bog om Israel og folkeretten på Zoom-møde onsdag 13. maj

Ragnar Hatlems nye bog: Palæstina - Israels historiske og internationale legitimitet
Onsdag 13. maj fra kl. 18 til kl. 19 inviterer MIFF til et Zoom-møde for betalende medlemmer, med advokat Ragnar Hatlem som holder foredrag.

Aftens tema: Palæstina – Israels historiske og internationale legitimitet.

Link til Zoom-mødet: https://us02web.zoom.us/j/81139926986

Foredragets titel er hentet fra hans nye bog som er udgivet på Hermon Forlag.

Fra forlagets hjemmeside:
Denne bog giver dig baggrunden for, at Israel erklærer sin uafhængighed i 1948. Det var San Remo-konferencen i 1920 som skabte det juridiske grundlag for et jødisk hjemland, samtidigt lagde det grundlaget for staterne vi kender som Irak og Syrien. Både historisk og internationalt tilhører de landområder som i århundreder har været kendt som “Palæstina”, nu staten Israel og jøderne i hele verden.

Flere bøger om Israel er skrevet fra et bibelskhistorisk og religiøst perspektiv, såvel som politisk farvet forfatterskab som forsøger at belyse konflikten mellem jøder og arabere i Mellemøsten – med forskellige grader af succes. Meget få har betragtet konflikten fra et juridisk perspektiv. Derfor er dette en anderledes bog, og det er særdeles interessant at Ragnar Hatlem giver os en overbevisende analyse baseret på en juridisk tilgang.

Hatlems dybdegående undersøgelser præsenteres ikke let, men er ikke desto mindre overraskende lette at læse og forståelige, selv for en læser uden en juridisk grad. Og hvis du er interesseret i at blive involveret i konflikten på et dybere faktisk og juridisk niveau, er bogen guld værd.

Ragnar Hatlem (f. 1957) har arbejdet i 16 år i politiet, heriblandt som politichef, chef for retsforfølgelse, projektleder for Justitsministeriet og forskningsafdelingen på Politiakademiet. Han har også arbejdet som amanuensis i juridiske fag ved Nordland District College og har siden 2001 praktiseret som advokat.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem