Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Bestil bogen som afslører hvad mere end noget andet har hindret fred

Krigen for at vende tilbage af Einat Wilf og Adi Schwartz, udgivet af MIFF i maj 2020.
Sikre dig bogen skrevet af Einat Wilf og Adi Schwartz.

Krigen for at vende tilbage blev en bestseller i Israel. MIFF er stolt over at kunne lancere bogen på norsk kun få uger efter den blev udgivet på engelsk.

Onsdag 20. maj kl. 18-19 inviterer MIFF til boglancering på Zoom med forfatterne Einat Wilf og Adi Schwartz.

Klik her for at forudbestille bogen og vi vil sende dig første udgave af bogen i slutningen af ​​maj.

Krigen for at vende tilbage har forhindret en løsning på konflikten mellem israelere og arabere. Konflikten vil ikke slutte før palæstinenserne accepterer at de ikke har nogen “ret til at vende tilbage.”

EINAT WILF er tidligere israelsk politiker som har været medlem af Knesset for Uafhængighedspartiet og Arbejderpartiet. Hun er en fremtrædende og inspirerende stemme i den israelske offentlige debat.

ADI SCHWARTZ er en israelsk forsker og forfatter. Hans arbejde fokuserer på den arabisk-israelske konflikt, Israels historie og aktuel politik.

Krigen for at vende tilbage har hindret en løsning på den israelsk-arabiske konflikt. Konflikten slutter ikke før palæstinenserne accepterer at de ikke har nogen “ret til at vende tilbage.”

I 1948 forsøgte lokale arabere og arabiske stater at kvæle den jødiske stat netop som den blev født. Som et resultat af krigen blev 700.000 palæstinensere flygtninge. Mere end 70 år senere kræver palæstinenserne at millionvis af deres efterkommere skal have ret til at flytte ind i Israel.

I Krigen for at vende tilbage forklarer forfatterne hvordan ideen om “ret til at vende tilbage” opstod, og hvordan FN gennem UNRWA skabte et permanent flygtningeproblem i stedet for at løse det. Bogen viser at palæstinensernes krav ikke har noget juridisk grundlag. Hvis USA, FN og EU gør det klart for palæstinenserne, vil det fremme fred og være til det bedste for begge parter.

“Schwartz og Wilf, begge fra venstre, har skrevet en obligatorisk bog om den palæstinensisk-israelske konflikt, og hvorfor den ikke bliver løst med det samme. En god og vigtig bog.”

Ben Shapiro, chefredaktør for The Daily Wire.

“Alle som er seriøst interesserede i den igangværende konflikt mellem arabere og zionister, må forstå det som Schwartz og Wilf forklarer.”

Benny Morris, historiker og forfatter.

Klik her for at bestille bogen Krigen for at vende tilbage.

EINAT WILF er tidligere israelsk politiker som var medlem af Knesset for Uafhængighedspartiet og Arbejderpartiet. Hun er en fremtrædende og indflydelsesrig stemme i den israelske offentlige debat. Adi Schwartz er en israelsk videnskabsmand og forfatter. Hans arbejde fokuserer på den arabisk-israelske konflikt, Israels historie og den aktuelle politik. (Foto: Yanai Yehiel og Iliya Yefimovich)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem