MIFFs landsmøde bliver udsat til november og flyttes fra Bergen til Stavanger

Corona får MIFF til at slå årets to nationale konferencer sammen.

Med Israel for fred.

I lang tid var det planlagt at MIFFs Israel-konference skulle foregå i Bergen 22.-24. Maj. Inden Corona-krisen eskalerede modtog vi mange tilmeldinger til et meget interessant program. Grundet Corona er vi desværre nødt til at flytte arrangementet.

MIFFs nationale konference, MIFF Forum var planlagt til november i Stavanger. Bestyrelsen har derfor besluttet at slå Israel-konferencen/landsmødet sammen med MIFF Forum og afholde konferencen i Scandic Stavanger Airport i weekenden 6-8. November.

Vi håber Corona-krisen er overstået til den tid. Det vil også give MIFFs lokale foreninger i Norge som ikke fik afholdt deres årlige møder før virussen spredte sig, en mulighed for at afholde deres årlige møder tidligt på efteråret.

Den gode nyhed er at næsten alle de talere som ville komme til Bergen i maj, har bekræftet at de vil deltage ved konferencen i Stavanger til november.

Du vil derfor stadig kunne høre følgende:

Den britiske advokat Natasha Hausdorff som skulle deltage i Bergen er fortsat ubekræftet i november. MIFF vender tilbage med det detaljerede program til landsmøde-weekenden i november senere. MIFF håber at flest mulig af de som tilmeldte sig til Bergen vil komme til Stavanger 6-8. November.

For spørgsmål, kontakt MIFFs organisationssekretær Kjetil Ravn Hansen på mob. +47 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Tidligere artikelArabisk-israelsk kvinde arresteret for at hjælpe Hamas
Næste artikel1000 israelske backpackere strandet i Peru
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.