Nu kan du også følge MIFF på Twitter og Instagram!

MIFFs landsmøde bliver udsat til november og flyttes fra Bergen til Stavanger

Corona får MIFF til at slå årets to nationale konferencer sammen.

I lang tid var det planlagt at MIFFs Israel-konference skulle foregå i Bergen 22.-24. Maj. Inden Corona-krisen eskalerede modtog vi mange tilmeldinger til et meget interessant program. Grundet Corona er vi desværre nødt til at flytte arrangementet.

MIFFs nationale konference, MIFF Forum var planlagt til november i Stavanger. Bestyrelsen har derfor besluttet at slå Israel-konferencen/landsmødet sammen med MIFF Forum og afholde konferencen i Scandic Stavanger Airport i weekenden 6-8. November.

Vi håber Corona-krisen er overstået til den tid. Det vil også give MIFFs lokale foreninger i Norge som ikke fik afholdt deres årlige møder før virussen spredte sig, en mulighed for at afholde deres årlige møder tidligt på efteråret.

Den gode nyhed er at næsten alle de talere som ville komme til Bergen i maj, har bekræftet at de vil deltage ved konferencen i Stavanger til november.

Du vil derfor stadig kunne høre følgende:

Den britiske advokat Natasha Hausdorff som skulle deltage i Bergen er fortsat ubekræftet i november. MIFF vender tilbage med det detaljerede program til landsmøde-weekenden i november senere. MIFF håber at flest mulig af de som tilmeldte sig til Bergen vil komme til Stavanger 6-8. November.

For spørgsmål, kontakt MIFFs organisationssekretær Kjetil Ravn Hansen på mob. +47 45 24 45 98 eller kjetil@miff.no.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp