Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Gratis ungdomskonference i Kristiansand 31. januar til 2. februar

Eldar Meydar og Amit Hasson. (Foto: Privat)
Begrænset antal pladser tilbage på den gratis ungdomskonference i Kristiansand fra fredag ​​31. januar til søndag 2. februar. Send din ansøgning allerede nu!

MIFF glæder sig over at kunne invitere unge mellem 16 og 30 år til en GRATIS ungdomskonference i Kristiansand fra fredag ​​31. januar til søndag 2. februar 2020.

Det er sjette gang, at et af MIFFs lokale foreninger arrangerer en sådan konference i samarbejde med MIFF centralt. Vi samles fredag ​​aften og afslutter senest kl. 14 søndag.

Eldar og Amit fra Israel holder flere foredrag og vil være sammen med os i løbet af weekenden. Der vil også være flere andre indlæg og talere. Programmet offentliggøres så hurtigt som muligt.

Det er en fantastisk mulighed for at lære mere om Israel og lære andre engagerede unge at kende, der er bekymrede over Israels sag i Norge.

Da konferencen er gratis, er der naturligvis et begrænset antal pladser. Send derfor en ansøgning til MIFFs ungdomskoordinator Kjetil Ravn Hansen på kjetil@miff.no

Du kan også kontakte Kjetil på sociale medier eller mobil +47 45244598, hvis du har spørgsmål.

PS: MIFF Kristiansand kan også dække op til 70 procent af rejseomkostningerne!

Din ansøgning skal indeholde en kort beskrivelse af, hvem du er, og hvorfor du gerne vil deltage i konferencen.

Læs mere om den gratis ungdomskonference i 2020 på norsk her.

Deltagerne ved MIFFs 2019 ungdomskonference. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem