«Oslos boykotplaner var dråben, der fik mig til at melde mig ind i MIFF»

MIFF oplever medlemsvækst i Norge, Danmark og Island.
Parole fra 1. maj optog i Oslo i 2017. (Foto: Roland Baltzersen)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

I sidste uge blev det meddelt, at Oslo byråd planlægger at boykotte israelske bosættelser. MIFF har lanceret en international underskriftskampagne mod boykotplanerne, som over 1200 mennesker allerede har underskrevet.

– Det var Oslo Byråds boykotplaner, der fik mig til at melde mig ind i MIFF, skriver et nyt MIFF-medlem.

Sidste weekend havde MIFF helsides annoncer i ni landsdækkende og regionale aviser i Norge. Det har også ført til flere nye MIFF-medlemmer. I Norge er MIFF på fuld fart frem mod at have 11.200 medlemmer.

MIFF startede sit arbejde i Danmark i april 2018. Der nærmer vi os nu fem hundrede medlemmer.

MIFF startede sit arbejde på Island i marts 2019. Alene i løbet af weekenden fik vi seks nye MIFF-medlemmer på Island – sammenlignet med befolkningstallet svarer det til ca. 88 medlemmer i Norge eller Danmark.

MIFF ønsker at passere 12.000 medlemmer så hurtigt som muligt.

Klik her for at blive medlem af MIFF nu! Gratis medlemskab året ud.


Læs også Ti gode grunde til at blive medlem af MIFF.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Jeg tror, ​​vi går mod et tredje valg
Næste artikelLær Israels nye vice ambassadør i Norge at kende
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise