Blandt Arafats livvagter, bosættere og israelske legender

I denne direkte sending, ser Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, tilbage på sin første Israel-tur i 1995.

Arafats livvagter i Gaza. (Foto: Conrad Myrland)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Se livesendingen på YouTube.

Se den direkte sending på Facebook.

Blant Arafats livvakter, bosettere og israelske legender

Blant Arafats livvakter, bosettere og israelske legender

Publisert av Med Israel for fred (MIFF) Onsdag 2. oktober 2019
Tidligere artikelHøringen i Netanyahus korruptionssager er begyndt
Næste artikelEskalerende vold: Israels arabiske samfund strejker i protest
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.