MIFF medlem: Alle Israel-venner bør blive medlem af MIFF

Vigtigst; Israel har langt flere venner ude blandt befolkningen end vi tror. Det er bl.a. os medlemmers opgave at inspirere disse til bl.a. medlemskab og bedre kendskab til fakta.
MIFFs vækst i Danmark fortsætter takket være jeres støtte - tak for det!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

MIFF redaktionen har spurgt et af vores medlemmer, hvorfor han blev medlem af MIFF:

For at føle såvel kærlighed som respekt til Israel behøver man ikke være fanatiker og ønske ”Israel til Kongeåen”.

Som opvokset i Vestjylland har jeg af naturlige årsager en stund begrænset kendskab til Jødedommen. Imidlertid kan jeg tidligt min verdenshistorie.

Det område af verden har altid fascineret historiens herskere og mange efterstræber det – primært af irrationelle årsager. Takket være jødernes påbegyndte indvandring for 150 år siden, kommer der for første gang i nyere tid jordisk struktur og substans – resten er historie.

Som minoritet er jeg vant til at være i opposition til den gængse mening om jødernes berettigelse til at være herre i eget hus og ret til selvbestemmelse over egen skæbne. Det lever jeg med, men finder det mærkeligt, hvor lidt debattørerne i vores nordiske demokrati sætter sig ind i fakta og selvstændigt danner deres egen mening jf de forudsigelige standardargumenter, der oftest fyger gennem luften.

Bekymringen er derimod møntet på palæstinensernes skæbne. Israel har mindre andel og ansvar i det, end den gængse opfattelse er i Vesten. Det er et folkefærd, som i uset grad fordummes af inkompetente og korrupte ledere, som ikke ejer evnen til selvkritik. Uden åbenhjertig, reel og konstruktiv dialog får de ikke mulighed for at udvikle deres eget. Det er også Den Frie Verdens ansvar – håber de skifter fokus en dag.

I MIFF føler jeg mig hjemme som sjældent tidligere. Rejsen er først lige begyndt, foreningen har perspektiv, kritisk diskussion. De mennesker jeg hidtil har truffet i MIFF, gør det til en spændende færd.

Vigtigst; Israel har langt flere venner ude blandt befolkningen end vi tror. Det er bl.a. os medlemmers opgave at inspirere disse til bl.a. medlemskab og bedre kendskab til fakta.

Rejsen er destinationen i sig selv.

Bliv medlem af MIFF her og hjælp os med at stå op for Israels ret til at bestå som verdens eneste jødiske land.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelSpændingsfilm om Mossads redningsaktion af etiopiske jøder kommer på Netflix
Næste artikelIsraels hær: Netværk til terrorfinansiering i Gaza og på Vestbredden afsløret
MIFF-DK redaktionen
MIFF-DK redaktionen står for artikler skrevet af flere end én forfatter. Forfatterne er identificeret før eller efter artiklens tekst.

Ingen indlæg at vise