MIFF søger frivillig skrivehjælp

MIFF er i kraftig vækst og søger derfor frivillige kræfter som kan hjælpe os.

MIFF Danmark Logo
MIFF Danmark Logo
Støtter du det jødiske folks ret til et nationalt hjemland? Klik her for at blive medlem af MIFF fra kun kr. 3, - om ugen

Kunne du tænke dig at skrive artikler for Danmarks hurtigst voksende nyhedsside om Israel?


Hjemmesiden miff.dk er i kraftig vækst, derfor søger vi nye frivillige medarbejdere. Der er brug for dig, som kan arbejde selvstændigt med nyheder og baggrundsartikler.


Tag kontakt med journalist Rika Greenberg (opgiv din kontaktinfo, tlf., e-mail, Facebook), hvis vi har vakt din interesse.


Du kan også udføre megen anden frivillig indsats for Israel gennem MIFF Danmark. Se de forskellige forslag her.

Tidligere artikelIran kan angribe Israel for at presse Donald Trump
Næste artikelNetanyahu: Støt USA mod Irans aggression
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Rika Sissi Greenberg
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.