Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Hvad siger de om MIFF?

Einat Wilf kæmper for en ægte fred med gensidig anerkendelse af både jødernes og palæstinensernes rettigheder. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard - konference juni 2015)
Einat Wilf kæmper for en ægte fred med gensidig anerkendelse af både jødernes og palæstinensernes rettigheder. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard - konference juni 2015)
Her er nogle eksempler på hvad vore gæsteforelæsere har sagt og skrevet om MIFF de seneste år.

“Jeg er helt overvældet over det gode arbejde, de gør.”

Vivian Bercovici, Canadas tidl. ambassadør i Israel. MIFF Forum 15. oktober 2017.

“Jeg ankom til denne weekend som gæst hos fantastiske Med Israel for fred, en organisation i Norge, som har støttet Israel gennem lang tid. (…) Specielt i dage som disse varmer det hjertet at se, hvor mange trofaste venner vi har rundt omkring i verden, som gør det til deres egen personlige opgave, at forsvare Israel og beskytte hende mod den som vil ødelægge hende.”

Einat Wilf, tidligere Knesset-medlem. Facebook-opdatering 14. juni 2015.

“Der findes ingen organisation, som er så stor og velorganiseret som MIFF i noget andet europæisk land.”

Raphael Schutz, Israels ambassadør i Norge. MIFF Oslo, maj 2015.

“Der er noget meget hjertevarmende med MIFF. Det, som opmuntrer, er at til trods for indtrykket af, at vi er isolerede i verden, til trods for følelsen af, at der ikke er nogen derude – specielt ikke i Europa – som kan lide os, eller forstår os, så er alle ikke imod os.

Det er opmuntrende at vide, at selv i Norge, som ligger så langt væk fra os geografisk, såvel som kulturelt, klimatisk og i sin oplevelse af rytme, tone og stemning – så er der gode, skikkelige mennesker, som synes at Israel er vigtig, og som dedikerer og ofrer betydelige summer, tid og energi på at støtte os. Jeg tog til Norge for at blive inspireret af naturen. Jeg rejste tilbage opmuntret af trygheden om, at vi ikke er så alene, som vi føler os.”

Herb Keinon, journalist på Jerusalem Post. 26. juni 2014.

“Det har varmet hjertet og givet inspiration at opdage, at Israel har støtte fra græsrodsbevægelser i Norge, og at venner af Israel har organiseret sig selv i en effektiv og stadig mere respekteret lobby. (…) Jeg mødte snesevis af nordmænd, som står på stande og deler pjecer ud om Israel, som skriver velinformerede læserbreve til forsvar for Israel i den stort set fjendtlige norske presse, og som bedriver lobbyarbejde blandt parlamentarikere og regeringsmedlemmer til støtte for Israel. (…) Tro det eller ej, Israel har virkelig mange hengivne venner derude. Jeg var så imponeret.”

David M. Weinberg, skribent på Israel Hayom og Jerusalem Post, juni 2013.

Denne artikel er oversat til dansk fra MIFFs 40-års jubilæumsbog, “Førti år i forsvar for Israel”, som udkommer i april 2018. Oversætter: Jane Hoffmann. Bogen fylder128 sider – se eksempelsider (norsk).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem