Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

“Boykotbevægelse mod Israel skal kåres som nobelprismodtager” – Ole Groth-Andersen svarer igen!

BDS er i bund og grund anti-zionistisk ... det vil sige, at Israels ret til at eksistere ikke anerkendes
Boykotbevægelsen "BDS" er i bund og grund anti-zionistisk ... det vil sige, at Israels ret til at eksistere ikke anerkendes (begrebet BDS forklares nærmere i diverse artikler på miff.dk)
"... ærgerligt, at Information har plads til Mahmoud Mohammad Mansour's indlæg, som var stop fyldt med misinformationer, når man ikke samtidig giver plads til et kvalificeret svar på uhyrlighederne"

Den 2. maj 2018 udgav Dagbladet Information et læserbrev af Mahmoud Mohammad Mansour’s indlæg i Information den 2. maj 2018. Overskriften og rubrikken:

Boykotbevægelse mod Israel skal kåres som nobelprismodtager – Lad os hylde Boycott, Divestment, Sanctions [BDS] i deres kamp for fred, frihed og frigørelse af undertrykkelse af det israelske apartheidregime

Da jeg ikke vil øge dette rystende indlægs “score” i Internet søgning (Google, etc) vil ikke give et link her – indlægget kan ses gratis på internettet.

Ole Groth-Andersen har skrevet et skarpt brev om indlægget … men Informations redaktion havde ikke plads til at trykke det. Ole kvitterede for redaktionens melding sålede:

Tak for nedenstående mail. Altid rart når redaktionerne giver sig tid
til at informere debattørerne. Det er meget glædeligt og yderst positivt.

Men ærgerligt, at Information har plads til Mahmoud Mohammad Mansour’s indlæg, som var stop fyldt med misinformationer, når man ikke samtidig giver plads til et kvalificeret svar på uhyrlighederne. Det er jeg oprigtig ked af.

Jeg er også oprigtig ked af det. Derfor har jeg aftalt med Ole at udgive hans brev her. Miff.dk udgiver i løbet af de kommende uger en del information om boykotbevægelsen.

Oles brev

“Lad os hylde en jødisk udrensning og en fjernelse af Israel fra landkortet”

Sådan læser jeg Mahmoud Mohammad Mansour’s indlæg i Information den 2. maj 2018.

Der står godt nok i overskriften og i afslutningen: “Lad os hylde BDS i deres kamp for fred, frihed og frigørelse af undertrykkelse af det israelske apartheidregime”.

Når man, som jeg, kender lidt til SF kandidaten fra Vejle, og kender meget til BDS bevægelserne, så hører man nemlig næsten MMM føje til “Og en fjernelse af resterne af de 1,2 millioner jøder, vi fordrev fra de arabiske lande fra 1940 og frem til 1990”

Mit postulat om en fjernelse af Israel, er til gengæld baseret på BDS egne sangtekster ved diverse demonstrationer, som lyder: “From The River To The Sea, Palestine Will Be Free”. Altså væk med Israel.

MMM præsterer samtidig adskillige forkerte oplysninger, blandt andet ved at påstå, “At det palæstinensiske folk udrenses”. Det er en hul påstand, som kun forplumrer debatten omkring det, der virkelig ville være til gavn for palæstinenserne, som er fred. Og er samtidig i direkte modstrid med den demografiske virkelighed. Og MMM kalder de palæstinensiske aktioner for fredelige og ikke voldelige boykotmetoder. Jeg ved ikke om MMM selv har set de sidste ugers palæstinensiske aktioner i Gaza. Er de ikke voldelige?

MMM citerer Nelson Mandela for at have sagt: “We know too well that our freedom is incomplete without the freedom of the Palestinians” Citatet er i sin kontekst ikke korrekt gengivet. Men lad det nu ligge.

MMM glemmer bare i samme forbindelse fuldstændig at give sin store formand, Yasser Arafat, skylden for et utvetydigt nej til fred i Camp David i 2000, som var et nej til netop den frihed der efterlyses, fordi kravet fra Israel var fred.

Ole Groth-Andersen er medstifter af den tværpolitiske og tværorganisatoriske aktivitetsgruppe ‘Sammen Om Israel’
Vil du allerede nu læse lidt på dansk om boykotbevægelsen – se ”Boykot Israel” – en uendelig glidebane? af Dina Grossman, 29 september 2014

 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem