Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Stem på Israel i Eurovision-finalen!

Eden Golan og Israels Eurovision-delegation jublede da de blev stemt videre til finalen. Bag delegationen stod et hidtil uset sikkerhedsaperat som beskyttede dem mod terror og trusler. (Skærmdump, tv.nrk.no)
Israel lå helt i top i semifinalen, nu gælder det om at stemme dem til tops i finalen lørdag den 11. maj!

Trods massive demonstrationer formåede Eden at blæse Eurovision-scenen omkuld.

Se også: Trods tilråb fra publikum, strålede israelske Eden på Eurovision-scenen.

Flere tusind MIFF’ere stemte på Israel, MIFF gjorde sit for at få Israel-vennerne til at stemme på Israel, der siden 7. oktober-massakren mod Syd-Israel, er blevet udsat for tusindvis af raketangreb fra flere fronter, massiv global propaganda og had.

Stemmetallene fra Norge og Danmark kendes ikke, men det lader til at Italiens statsejet kanal Rai har fået problemer efter de ved fejl offentliggjorde deres stemmetal, der viser ovelegen placering til Israel. Israel fik fem gange flere stemmer end Holland, der landede på en 2. plads. Se mere i klippet nedenfor.

Selvom Danmark for fjerde år i træk ikke gik videre til finalen, kan du stemme på Israel i morgen, hvor Eurovision vises fra kl 21:00. Du kan se finalen på DR eller eurovision.tv.

I morgen gælder det om at sætte sig til tasterne og stemme Israel til tops! Send en SMS til 1212 og skriv tallet o6 (Israel er sang nr. 6 i finalen)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem