Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Så er der lagt op til fest i Expo Tel Aviv når dansk-norske Aqua og andre 90’er bands giver koncert

Her ses bandet Aqua under Grøn koncert i 2008, snart vil de stå på scenen i Tel Aviv med jublende israelske fans. (Foto: BulsaraAndDeacon, 2008, Wikimedia Commons)
Alle israelske 90'er fans kan godt begynde at glæde sig til at feste og danse til koncert med bands som Aqua, 2 Unlimited, Dr. Alban og Sonic ved ekstraordinær koncert i Expo Tel Aviv, 5. januar 2023.

Alle israelske fans af 90’er musik kan godt begynde at glæde sig til at danse til de store 90’er hits fra det dansk-norske band Aqua, Five, Dr. Alban, 2 Unlimited og Sonic, der kommer til Tel Aviv og giver en særlig koncert under Expo 2023 den 5. januar, skriver den israelske nyhedskanal N-12 (artiklen er oversat fra hebraisk).

Aqua var et af ​​de mest elskede Euro-dance bands i Israel ultimo ​​1990’erne. Deres største og mest kendte hit, Barbie Girl, blev årets sang i Israel i 1997, men bandet havde også mange andre hits som Doctor Jones, Turn Back Time og Cartoon Heroes. Ud af den oprindelige gruppe med 4 medlemmer er der tre tilbage, som stadig turnerer i hele verden.

Det er første gang Aqua optræder i Israel, for det biritiske boy band Five er det tredje gang. Bandet blev startet af Simon Cowell (bedre kendt fra X-Factor) som et mandligt svar på det britiske power pigeband Spice Girls, som har optrådt i Israel to gange.

Five’s seneste koncert i Yarkon Park sammen med det irske band Westlife var uforglemmelig. To Five-medlemmer er gået på pension. i dag er det kun Richie, Scott og Shawn der er tilbage og de kommer til Israel.

Svenske Dr. Alban og det belgisk-hollandske band 2 Unlimited har tidligere givet koncerter i Israel – de var på under Israels fødselsdag tilbage i 1994. Dr. Alban gav også koncert i Israel for et par år siden sammen med det svenske band Ace of Base i Tel Avivs havn. Dr. Alban regnes for en af ​​pionererne inden for 90’er dansemusik. Sammen med den svenske producer Deniz Pop skabte de mange hits – eksempelvis It’s my life, Hello Afrika og Sing Hallelujah.

2 Unlimited var et af ​​de første bands som kombinerede technomusik med mainstream musik og forvandlede stilen til kæmpehits – eksempelvis Get Ready for This, Twilight Zone, Workaholic og deres største hit og bedst sælgende single i Europa i 1993 – No Limit. Ud af duoen med rapperen Ray og sangerinden Anita, er det kun Ray som er tilbage.

Den britiske sanger Sonic kommer også. I 2000 udgav hun et af årets største hits – It Feels So Good.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem