Tennisstjernen Novak Djokovic bliver hovednavn ved Tel Aviv turnering

Watergen Open 2022 turneringen i Tel Aviv finder sted under Expo Tel Aviv 26. september til 2. oktober.

Novak Djokovics team bekræfter at tennislegenden vil deltage ved Watergen Open 2022 turneringen i Tel Aviv efter han i sidste uge blev tvunget til at trække sig fra US Open, fordi han ikke er vaccineret mod Corona, skriver The Algemeiner.

Uvaccinerede ikke amerikanske statsborgere kan på nuværende tidspunkt ikke rejse ind i USA eller Canada. Djokovic ønsker ikke ville blive vaccineret, selvom det forhindrer ham i at deltage i visse turneringer.

Det amerikanske tennisforbund understreger at de følger regeringens vaccine- og Corona regler.

“Novak er en stor tennisstjerne og det er ærgerligt at han ikke kan deltage i US Open 2022 grundet regeringens vaccinationspolitik for ikke-amerikanske statsborgere. Vi ser frem til at byde Novak velkommen tilbage til 2023 US Open, “Novak er en stor tennisstjerne og det er ærgerligt at han ikke kan deltage i US Open 2022 grundet regeringens vaccinationspolitik for ikke-amerikanske statsborgere,” siger Stacey Allaster, turneringsdirektør ved US Open.

Den serbiske tennisstjerne missede også Australian Open i januar, her hævdede han at have modtage fritagelse af regeringen til at spille i turneringen uden bevis for at han var blevet vaccineret.

Turneringen i Tel Aviv finder sted under Expo Tel Aviv, 26. september til 2. oktober.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp