Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Miss Universe for første gang i Israel!

Miss Israel Adar Gandelsman (t.v.) og Miss Irak Sarah Idan poserte sammen. Det var det ikke alle som likte. (Foto: Instagram)
Miss Israel, Adar Gandelsman (t.v.), og Miss Irak, Sarah Idan, poserede sammen. (Foto: Instagram)
Verdens største skønhedskonkurrence afholdes i Eilat til december.

Verdens største skønhedskonkurrence, Miss Universe kommer for første gang til Israel, skriver avisen Israel Hayom.

Miss Universe Organization har meddelt at konkurrencen vil finde sted til december i Israels ferieby Eilat. Israel bød allerede ind på at være vært for konkurrencen for to år siden, men grundet Corona-krisen gik forhandlingerne i stå.

Steve Harvey er igen vært for det tre timer lange show som vises i 180 lande. Nuværende Miss Universe fra Mexico, Andrea Meza vil krone sin efterfølger.

Meza er tidligere softwareingeniør og fortaler for kvinders rettigheder.

Israels turismeminister Yoel Razvozov hilser nyheden velkommen:

– Miss Universe konkurrencen er en utrolig vigtig begivenhed for os og vil naturligvis blive afholdt i henhold til alle gældende retningslinjer og eventuelle Corona-restriktioner, udtaler turistminister Razvozov.

Se kort klip her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!