Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Beitar Jerusalem har aflyst kampen mod Barcelona

Ejer af fodboldklubben Beitar Jerusalem, Moshe Hogeg kan ikke accepterer kravet fra FC Barcelona. (Foto: Flash90)
Den israelske fodboldklub satte foden ned over FC Barcelonas krav.

Ejer af fodboldklubben Beitar Jerusalem (Beitar Yerushalaim) Moshe Hogeg har aflyst planlagt træningskamp mellem hans klub og FC Barcelona efter catalonierne stillede krav om at kampen ikke blev spillet i Israels hovedstad, Jerusalem, skriver Jerusalem Post.

– Da jeg gennemgik kontrakten, så jeg at klubben stillede som kardinalpunkt at kampen ikke blev spillet i hovedstaden, Jerusalem, samt nogle andre krav som jeg ikke brød mig om. Jeg sov på det, tænkte grundigt over sagen og tænkte at jeg først og fremmest er en stolt jøde og en israeler, skriver klubejeren på Facebook.

Palæstinenserne opfordrede til boykot af Barcelona grundet træningskampen i Israel mod Beitar Jerusalem. Kampen skulle efter planen spilles på Teddy Stadium i Jerusalem 4. august.

– Jeg købte Beitar Jerusalem fordi jeg elsker vores hellige hovedstad. Jeg kæmpede en bitter krig mod racisme og jeg vil fortsætte med at bekæmpe den. Jeg arbejder for sameksistens og fred. En kamp mod Beitar Jerusalem fortjener at blive spillet i Jerusalem, og hvis motivet for at ikke spille i Jerusalem er politisk kan jeg ikke se bort fra det, gjorde jeg det, ville jeg ikke kunne leve med det. Jeg kan ikke forråde Jerusalem, skriver Hogeg.

Beitar Jerusalem på hjemmebane på Teddy Stadium i Jerusalem. (Foto: Wikipedia)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem