Shira Hass, Doval'e Glickman og Michael Aloni er også med i tredje sæson af Shtisel. (Foto: Pressefoto)

Shtisel endelig tilbage efter fire år

Den populære israelske TV-serie Shtisel, som handler om en ultraortodoks familie i Jerusalem, har haft premiere af sæson tre på den israelske TV-kanal Yes. Sæson tre kan også snart ses på Netflix, skriver avisen Times of Israel.

Skaberne har ikke en dato for hvornår de internationale seer vil kunne se den på Netflix, men siger at «den kommer snart». Sæson et og to kan fortsat ses på Netflix.

Sæson tre fortsætter fire år efter afslutning af sæson to. Flere af seriens skuespillere har siden serien først blev lanceret i 2013 fået en succesfuld karrierer, en af dem er Shira Hass som blev Emmy-nomineret – læs mere HER på norsk. Alligevel ønskede alle skuespillerne vende tilbage til en ny sæson, til trods for at budgettet og lønningerne er lavere end andre projekter de kunne have deltaget i.

Producent Dikla Barkai siger hun regnede med serien ville blive populær i Israel, men ikke forventede den store internationale opmærksomhed serien fik.

Se trailer til sæson tre:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp